Mana ratu pieredze

Mana ratu pieredze

17. Apr 2013, 17:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dzīvojam Lietuviešu pojekta mājā. Kad gaidījām mazo, apskatījām dažādu modeļu ratus, bet laikam vairāk vizuali uzrunāja, sākumā zinājām to, ka gribam ratus uz trim riteņiem.  BebeConfort rati likās stabili, kulba ir sertificēta un var tajā vadāt bērnu mašīnā, pumpējami riteņi. Atsauksmes tās labākās. Tā nu arī iegādājāmies šos dārgos ratus internetveikalā, kas maksāja kopā ar autosēdekli un sēžamratiem kopā ar atlaidi gandrīz 500 Ls (diemžēl precīzu summu eatceros)un nevarēju vien sagaidīt, kad varēsim doties pirmā pastaigā. 

Neskatoties uz to, ka dzīvojam pirmajā stāvā, došanās pastaigās man sagādā īstas galvas sāpes, labprāt izvēlos paslinkot, vai dotes ārpus mājas ar slingu. 

1) rati ir ļoti smagi, nespēju panest pat kulbu, kurā varētu ielikt bērnu un nonest līdz ārdurvīm;

2)Uz trim riteņiem rati nestabili, kad vajag nobraukt no ielu apmalēm;

3)rati ir lieli un dzīvoklī aizņem daudz vietas;

4)gaišais materiāls ātri smērējas;

5)ciemojoties pie draudzenes, nevaram iebraukt viņas mājas liftā;

6)Tāpēc, ka nespēju panest ratus, dipinos lejā pa kāpnēm, tādejādi stiprinājumi ir palikuši vaļēji (tur nav skrūves, bet kniedes, ko nevar pievilkt), rati sākuši čīkstēt;

7) autokrēsliņš arī ļoti smags, daudz laika, lai piestiprinātu to mašīnā.

Tas pozitīvais bija, ka mazo, braucot tālākus gabalus, likām kulbā, kuru piestiprinājām pie aizmugurējā sēdekļa, tādejādi mazai nebija ilgi jāsēž autokrēsliņā. Kulba kustās un ja ceļā mazais raudāja, varēju pašūpot kulbu. Tā ir arī ļoti stabila, elpojoša, materiāls noņemams un mazgājams, sākumā, kamēr vēl nebija gultinas, mazā gulēja kulbā, viegli pašūpot.

Tā kā meitiņa jau tūlīt būs izaugusi no kulbas, apsveram domu neizmantot sēžam daļu, bet iegādāties citus sporta ratus.