Mainīsimies, lai būtu vēl skaistāki, mīļāki un citādāki

Mainīsimies, lai būtu vēl skaistāki, mīļāki un citādāki

31. Oct 2019, 13:19 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Pirms vairāk kā četriem gadiem, mūsu ģimenei ( tētim Jānim, man, mammai-Zanei un mūsu nu jau četriem bērniem - Kristers-Marsels,Viržinija, Emīlija-Biruta, Kristiāna) ViKrEm ģimenei,radās ideja, izveidot īpašu vidi jaunajiem vecākiem, kur būtu iespēja pūriņa lietas sarūpēt pie zinošiem cilvēkiem, īpašā vidē un tiešām īpašas lietiņas. Atverot veikalu 8.martā, 2016.gadā, bijām ļoti, ļoti maziņi, ar nelielu sortimentu, vēl arī pavisam niecīgu dizainu, vienkāršu remontu telpās, bet augot lielākiem un saņemot atblastu no sev mīļajiem, spējām izaugt tik lieli, lai mācītos no mums citi, lai "pašpikotu" idejas un vīzijas citi... Šajā laikā pie mums veikaliņā, arī tiešā nozīmē, esam spējuši izauklēt jaunākās meitiņas - Emīliju Birutu un Kristiānu. 

Pieredzi esam guvuši milzīgu, gan tādu, kad asaras acīs no Jūsu sirsnības, gan arī ieraušanos sevī vairāku nedēļu garumā.... Neko neesmu nožēlojusi, ja nu vienīgi to, ka esot ar ViKrEm, laiku un varēšanu zagu sev un saviem mīļajiem. Tad nu ir pienācis laiks dzīvē ko mainīt, pārveidot, lai spētu būt vairāk mamma, kā līdz šim, lai spētu būt vairāk sieva, kā līdz šim un spētu arī Jums dot vairāk, ne tikai "drēbīšu un smukumlietiņu" veidā, bet arī pieredzi, iedvesmu. Šo gadu laikā esmu mācījusies un iedvesmojusies no ļoti spēcīgām, emocionāli bagātām un viedām sievietēm, saprotot, ka tas man dod milzīgu spēku, ka tieši tas pieceļ no gultas, ka tieši tas liek uzkrāsot lūpas arī tādos rītos, kad nespēj sev pasmaidīt spogulī. Domājat, ka man šādu rītu nav bijis? Ir, mīļās mammas, ir un noteikti būs arī vēl. Jūs domājat, ka mani bērni nekad neniķojas un es nekad nebļauju? Muļķības. Es esmu tieši tāda pati mamma, kā Jūs, mamma, kura mīl, mamma, kura ir piekususi, mamma, kura ir laimīga un mamma, kura ir izmisumā, mamma kura kļūdās. Bet esmu mamma un mamma četriem, kuriem esmu vislabākā. Bieži vien jautāju, vai vēlētos sev citu mamma, vai vēlētos manī, ko mainīt. Jā, ir lietas, uzvedība, pie kuras jāpiedomā, kura jāslīpē, bet citu mammu viņi negrib. Ir runa, ja mamma nomirtu un vajadzētu citu, jo bez mammas nevar, jā, ar Emīliju šāda saruna mums ir bijusi un viņa tai pieiet ļoti pragmatiski - tad, kad Tu nomirsi, man būs cita mamma, kura man pīs matus, pirks kleitas, pērlīšu kurpītes... Tik mazi bērni ātri visu sadzird un savā mazajā galvā sadomā, jo, ja viņi dzird, ka mirst no vēža un lieliski zina, ka arī viņu mammai vēzis ir, viņi automātiski izdomā, ka arī mamma mirs. Bet mamma tic, ka viss būs labi, mamma vēzi uztver kā ceļa pagriezienu, kā iespēju dzīvot citādāk un dzīvi uztvert krāsaināk.

Tā kā plānojam mainīties, vēlamies aicināt vēl līdz 25.novembrim pie mums uz veikaliņu A.Čaka ielā 99, pagrabiņā, lai sarūpētu pūriņu mazuļiem un "iepirktu" krājumus 62.,68.,74.,80.izmēram, jo cenas pamatīgai daļai kolekciju, ir ļoti zemas. Jā, mēs dodam Jums šādu iespēju un pretim šādā veidā sagaidām iespēju no Jums, jo pārmaiņām plānoti izdevumi, plānots radīt vidi - darbnīcu man pašai, vietu, kur komunicēt ar Jums, kur dot Jums noderīgas lietas nākotnē. Šī būtu mana vide, kur paslēpties no ikdienas kņadas,kur brīvi veidot projektus, smukumlietiņas un, iespējams, nākotnē aicināt ciemos arī Jūs uz meistarklasēm, vai arī "domu lidojumumiem". 

 

Uz tikšano, Mīļie :)

ViKrEm mamma

http://www.vikrem.lv būsim arī nākotnē, bet tikai citā veidolā un dizainā :)

 

Paldies tiem, kuri ar mums bija līdz šim, paldies jekuram, kurš padarīja mūs tādus, kādi esam un paldies tiem, kuri mūs virzīja uz pārmaiņām.