Kādu jaundzimušā apģērbu izvēlēties? Lasi ieteikumus un laimē apģērbu komplektiņu!

27. Jan 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ciku cakām izcakoti bēbīšu apģērbi rotā veikalu plauktus, tomēr,izvēloties apģērbu jaundzimušajam, vajadzētu ņemt vērā, cik ērts un funkcionāls tas būs bēbītim. Ieskaties ieteikumos, ko ģērbt jaundzimušajam pirmajās dienās!

Jaundzimušais ir tik trausls, tāpēc pirmajās nedēļās noteikti nederēs pār galvu velkamie apģērbi, jo jaundzimušā apģērbam jābūt ērtam un viegli novelkamam.

Vecāki parasti izvēlas kā pirmos apģērbus krekliņus ar aizsienamām vai aizpogājamām aizdarēm, lācīšus, rāpulīšus, cepurīti. Ja aiz loga ir vēss, tad noderēs arī kombinezons.

Tā kā pirmajās dienās pēc dzemdībām jaundzimušajam nav nokritusi nabas atlieka, jāparūpējas, lai autiņbiksītes un apģērbs lieki nekairinātu šo ādas zonu.

Tā kā jaundzimušajiem nav nostabilizējusies termoregulācija, ir pavisam normāli, ja mazuļa rociņas un kājiņas būs vēsas. Daudzi vecāki, ģērbjot bēbīti, vadās pēc likuma "Bēbītim jāvelk pa vienu kārtu vairāk nekā pieaugušajam". Ja māmiņai ir šaubas, tad labāk jāuzliek plānu sedziņu, kuru vienmēr var noņemt, ja būs par siltu.

Māmiņu Klubs

Pastāsti, ko Tu vilki kā pirmos apģērbus savam mazulim!

Pērc Huggies® Newborn un laimē jaundzimušā apģērba komplektiņu!

Kāds ir balvu fonds šajā akcijā?

Tā kā loterija ilgs vairākas nedēļas, kopumā izspēlēsim 8 jaundzimušā apģērbu komplektus no Baby City veikala, kas atrodas t/c Atrium Azur un t/c Rīga plaza. Katru nedēļu izspēlēsim 2 balvas.

Komplektā ietilpst:

  • cepurīte
  • rāpulītis
  • biksītes
  • bodijs