Izmēģinām Bella Happy produktus

Izmēģinām Bella Happy produktus

30. Oct 2018, 16:42 Paula-Emīlijas mamma Paula-Emīlijas mamma

Jau no brīža, kad bērniņš piedzimst, vecākiem ir daudz jaunu atbildību, kas līdzi nes arī lielas un atbildīgas izvēles, jo katrs vecāks savam bērniņam vēlas labāko. Viens no pirmajiem lielajiem notikumiem bērna dzīvē ir pirmā vanniņa, toties ikdiena nav iedomājama bez ikrīta un ikvakara bērniņa ādas kopšanas rituāla. Te nu arī pirmās lielās izvēles – ar kādiem produktiem kopt maigo bērniņa ādu?

Nu jau kādu laiku, pateicoties Māmiņu kluba produktu testiem, lietojam Bella Happy zīmola kosmētikas produktus bērniem, kas piemēroti arī zīdainīšiem jau no 1 mēneša vecuma.  Visi zīmola produkti ir hipoalerģiski un nesatur krāsvielas vai konservantus, kas it nemaz nav nepieciešami zīdaiņa jūtīgajai ādai. Tāpat visi produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti, un tāpēc nav jāuztraucas, ka tie varētu nebūt piemēroti ikdienas lietošanai. Visi produkti ir jāizlieto gada laikā, kopš to atvēršanas brīža, kas ļauj izvairīties no situācijas, ka produkts vēl nav izlietots, bet tā derīguma termiņš jau ir beidzies.

Visbiežāk savā ikdienas rutīnā lietojam Bella Happy Natural Care dušas želeju divi vienā, ar ko var mazgāt gan ķermeni, gan matus. Produkts ir ērtā iepakojumā ar pumpīti, kas atvieglo tā lietošanu, it īpaši, ja bērniņš vēl ir mazs un nestabils. Lai gan produkts ir pietiekami vājā koncentrācijā, lai to varētu izmantot saputotu tieši uz bērna ādas jau no mēneša vecuma, mēs to izmantojam pievienotu vannas ūdenim. Tam ir patīkama un neuzbāzīga smarža, un tas neatstāj eļļainu virskārtu vanniņas ūdenim. Tāpat nav jāuztraucas, ja gadās mazliet produkta iešļakstīt acīs, jo tas neizraisa asarošanu un ir ar neitrālu pH.

Otrs populārākais produkts, kuru galvenokārt lietojam ādas mitrināšanai un maigai piena kreveles mazgāšanai ir Bella Happy Natural Care ķermeņa eļļa. Arī eļļiņas smarža ir neuzkrītoša un tās konsistence ir patīkami viegla, līdz ar to arī iesūkšanās process ir ātrs un jau pēc mirklīša mazulīti var ģērbt. Priecē, ka sastāvā atrodama olīvu eļla, kliņģerīšu ekstrakts un E vitamīns, kam ir pretiekaisuma īpašības un kas veicina ādas atjaunošanos. Tāpat eļļu ieteicams lietot arī pašām mammām, lai mazinātu grūtniecībā radušās strijas.

Tāpat ļoti patīkams ir arī Bella Happy Natural Care ķermeņa un sejas krēms, kas īpaši ieteicams pirms došanās pastaigās. Šeit gan jāatceras, kas ziemas aukstajos mēnešos pirms došanās ārā jānogaida, līdz krēms būs iesūcies bērna ādā. Pats krēms ir biezas konsistences un bez izteiktas smaržas. Ļoti patīkams tieši aukstajā un vējainajā sezonā, kad ādai ir pastiprināta tieksme kļūt sausai. Patīkami, ka sastāvā ir B, E, C un PP vitamīni, kā arī olīveļļa, kas ir galvenā aizsardzība no sala un vēja, un šī sviests, kas aizsargā no saules.

Kā pēdējo produktu minēšu Bella Happy Natural Care šampūnu ne tādēļ, kas tas kādā ziņā būtu sliktāks, bet tāpēc, ka to izmantojam retāk, jo jau iepriekšminētā dušas želeja divi vienā ir piemērota matu mazgāšanai.  Produkta sastāvs arī ir līdzīgs dušas želejai, tikai tam ir nedaudz izteiktāks aromāts. Patīkami, ka šampūns rūpējas ne tikai par matiem, bet arī galvas ādu,  neizraisa asarošanu.