Inglesina - skaistākie rati ar banti!

Inglesina - skaistākie rati ar banti!

01. Dec 2013, 15:58 zabava_ zabava_

Pirm paliku stāvoklī mana pārliecība bija - bērnam vienalga cik lēti/dārgi/skaisti rati, bet mammai jaunā kleitiņa vairāk vajadzīga! Īsāk sakot biju pārliecināta ka visi rati ir vienādi un pirkšu variantu kas ir izdevīgāks. 

Bet pagāja kāds laiciņš un uzzināju ka drīz šajā pasaulē ieradīsies mans mazais!! Protams te sākās ratu, gultiņu, krēsliņu un citu mazuļu mantu meklēšana. Cik liels bija mans pārsteigums, kad sapratu, ka vairs nevēlos pirkt pašu lētāko, izdevīgāko utt. Vēlējos savam dēlam pašu labāko, ērtāko un skaistāko.

Kad gultiņa ar prinču paldahīnu jau bija nopirkta, kad dienas līdz TAI dienai jau bija skaitītas devāmies meklēt ratus. Mums bija vairāki kritēriji:

  • Lieli riteņi
  • Klasiska kulba
  • Viegli saliekamas šasijas (mūsu maziņajā BMW maziņš bagažnieks, bet mašīnu mainīt pagaidām negribās.)
  • Viegli noņemami riteņi(atkal dēļ bagažnieka)
  • Salīdzinoši viegla (vēlāk sapratu ka kvalitatīvi rati reti ir viegli)
  • un pēdējais protams - ratiem bija jābūt vizuāli pievilcīgiem un baudāmiem!

Pirms devāmies uz veikalu, internetā jau tika izpētīts potenciālo brendu saraksts. BebeCar, Emaljunga, PegPerego, Navington un Inglesina. Bijām uz mazuļiem domāto izstādi Ķīpsalā, tur gandrīz nopirkām Navington ratus. Gandrīz jo pārdevējs bija pilnīgā pārliecībā, ka tivai navington rati ir paši labākie/kvalitatīvākie un ar dažādām runām noniecināja pārējos pārdevējus par tādot uz citiem stendiem ar pirkstu! Es, jau ļoti stāvoklī būdama jūtos aizkaitināta. Navingtonu līdz ar to izsvītrojām no sava saraksta (domājams, ka šie rati tiks pirkti otram bēbim...kādreiz :))!

Izstādē tā arī neko neatradām, daži rati likās ūber dārgi, citi nesakarīgi. 

Kādu dienu vīramāte ar prieku zvana un saka - braucam uz Azūru, tur stāv Inglesinas rati, TIIIIK smuki!! Es biju pārliecināta, nu kas tad vīramātei tur var patikt...man ja 100% tad nepatiks! :) Bet atbraucot uz Toy City Azūrā es ieraduzīju pašus skaistākos, pašus elegantākos ratus pasaulē! Iemīlējos no pirmā acu skata viņā - Inglesinā Sofijā! Viss kā bija sapņots - kulba, šasijas, riteņi!!! Un pie tam skaista tumši zila bante!!! ( Tieši bantes dēļ nopirkām 2013 gada ratus, pirms tam bija bez :D ) gribējās gan nedaudz citas krāsas ar baltu svītru pa vidu, bet izrādījās, ka Rīgā tas ir vienīgais veikals kur atrodami tieši šie rati. 

Pēc pāris dienām man par pārsteigumu vīra vecāki tos mums uzdāvināja! Ar savu lielo punci nevarējo vien pārstāt staigāt tiem apkārt - tie bija TIK skaisti!

Tieši šodien mums aprit 3 mēneši un esam ļoti apmierināti ar ratu izvēli. Skaisti, praktiski, mūsu pilsētā vienīgie. Tieši tas, kas mazajam princim nepieciešams. Viens mīnus - čīkst kā vesc spainis! :D bet nevis kad brauc, bet gan kad šūpo mazo mājās no vienas puses uz otru, un čīkst tieši Ergobike šasijas. Varbūt citas nečīkst, nezinu. :) Bet liekas, ka šī skaņa mazo pat nomierina.

+

  • Lieli, pumpējamie riteņi (pumpis dāvanā)
  • Perfekta amortizācija, mazais ratos "nelēkā" un ātri aizmieg
  • Visur ejošs tanks (tumsā vispār var neskatīties kur brauc - bedres ne bedres visur izbraucami rati!

_

  • Čīkst
  • Nav viegli (dzīvojam 4 stāvā, dažbrīd liekas ka gribētos vieglākus!)

 

Cenu nevaru minēt, ~400 Ls kulba ar šasijām. Katrā gadījumā the best of the best! Tiešām iesaku! Izcila itāļu kvalitāte katrā detaļā!

KONKURSS: Lielā iepirkšanās - kariete mazulim!

20131119142819-17017.jpg

Baby City – plašākā bērnu preču izvēle Latvijā!