Ikdiena ar bēbīti: neriskēšu ar sava mazuļa "dupsi"

Ikdiena ar bēbīti: neriskēšu ar sava mazuļa "dupsi"

27. Sep 2018, 13:54 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Mūsdienās pieejamas tik daudz uz dažādas autiņbiksītes, ka acis žib un nākas balansēt starp kvalitāti, cenu un to, lai tās būtu maksimāli dabiskas. Kam dot priekšroku un, ko ignorēt? Atceros, ka apmeklējot jauno vecāku kursus, ļoti spilgti palicis atmiņā pasniedzējas teiktais :"Nesāciet no augstajiem plauktiem..." to piedēvējot teju visām situācijām, piemēram, super eko dārgais krēms, autiņi, autiņbiksītes, tikai un vienīgi dārgās organiskās kokvilnas krekliņi, biksītes, maisījums tikai no EKO un "dārgā gala", jo, ja mazulis būs pieradis jau no mazotnes no šāda veida pārtikas, higiēnas un mazgāšanas līdzekļiem, būs grūti "nolaisties uz zemes", situācijas, ja nu pēkšņi šie EKO un dārgie līdzekļi nav pieejami, esat izbraukumā utt. Saprotami un loģiski, vai ne? 

Atceros, ka Emīlija, kura piedzima ātrāk, bija ļoti "kaprīza" attiecībā uz autiņbiksītēm un viņas ādai piemērotas bija tikai 2 veidi Huggies elite soft un Pampers premium care, dēļ skaistā diziana, viņai pašai labāk patika no šiem abiem dizainiem Huggies elite soft laikā, kad viņai jau bija izvēles iespējas.  Bijām izmēģinājuši teju visus iespējamos veidus, arī no super dabīgā, elpojošā un dārgā gala, bet nekā, arī šīs Japāņu autiņbiksītes mūsu Emīlijas dupsim nepatika. Tādēļ šoreiz arī nolēmu daudz neeksperimentēt un palikt pie pārbaudītām vērtībām, atzīšos, ka pamēģinājām vēl dažus, kādus divus, citus ražotājus, līdz atskārtu, ka tiklīdz mums nav Huggies elite soft, tā meitiņa raud, tā naktī biežāk mostas un biežāk tiek saslapinātas un sasmērētas drēbītes. Tādēļ arī tagad, ar mazāko no trejmeitiņām, lietojam tikai un vienīgi Huggies elite soft, lai arī vīrs ieteica:"Pamēģini tās... autiņbiksītes, kolēģi darbā esot teikuši, ka super labas un lētas...", uz ko es atbildēju:"Es ar sava bērnu "dupsi" riskēt netaisos. Man ir svarīgs bērna un savs miers un miegs." Iedomība, lepnība? Tā arī viņš man teica, bet es kā mamma labāk zinu, kas man un mazulim ir labāks, kas manam mazulim ir piemērotāks, iespējams, vīra kolēģu bērniem der arī kaut kas cits, bet mēs esam mēs.

Kādēļ plusiņi Huggies elite soft "dārziņā"?

1. Ērti uzliekamas, jo sānos ir elastīgas gumijtiņas

2. Ērti uzliekamas, atlokot augšdaļu arī tad, ja nabiņa vēl nav sadzijusi

3. Lieliski uzsūc šķidro vēdera izeju

4. Lieliskas uzsūkšanas spējas arī pa nakti, kad gulēšana, ja nav bijusi vēdera izeja, ir ilgāka. No rīta dupsis, drēbītes un gultiņa sausa

5. Arī ap kajiņām ir gumijtiņa, kura staipās, lai tad, kad mazuļiem ir tievākas, vai apaļākas kājiņas, tās nespiestu. Tur ir arī tā kā sietiņš, kas neļauj noplūst liekamajam šķidrumam gar kājiņām, radot diskomfortu un slapjumu bēbītim ciešā miedziņā.

6. Mūsu meitiņas dupsis nav sarkans

7. Cena atbilstoša kvalitātei

Mīļās mamas, atcerieties, ka šī ir mūsu pieredze un mūsu novērojumi, citiem tas varētu būt citādāk.

AndaFre AndaFre 29. Sep 2018, 23:11

Vēl viens pluss kad man patika, ka aizmugurē ir tāda kā kabatiņa lai visa mugurā nav ar šķidro vēdera izeju, ne reizi lietojot šos autiņus nesanāca tāda šmuce 😀