Piedalies sociālā akcijā: meklējam jaundzimušos fotosesijai

Piedalies sociālā akcijā: meklējam jaundzimušos fotosesijai

25. Feb 2014, 16:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Jau 3. gadu zīmols Selga rīko sociālās kampaņas, kurās tiek palīdzēts dažāda vecuma bērniņiem ar veselības problēmām.
 
Šogad pavasarī uzmanība tiek vērsta tieši jaundzimušo bērniņu veselībai un viņu drošai nākšanai pasaulē. Tapēc šogad 5 Latvijas slimnīcām - Jēkabpils, Valmiera, Tukums, Cēsis un Rīgas dzemdību namam, būs iespēja saņemt jaunus kardiotokogrāfus, kuri tik ļoti nepieciešami šīm slimnīcām, jo aparatūra trūkst vai ir jau nolietojusies un steidzami nepieciešama jauna.
 
Tāpēc meklējam atsaucīgas māmiņas, kuras piekristu savu mazuļu fotosesijai sociālās kampaņas ietvaros. 10.martā paredzēta fotosesija kopā ar brīnišķīgo fotogrāfu Armandu Beļakovu no tikkodzimis.lv, tāpēc meklējam tikko dzimušus mazuļus vecumā līdz divām nedēļām - patiesībā tie ir bērniņi, kuri kuru katru dienu nāks pasaulē.
 
Iespējams, kāda topošā māmiņa jau ir pārliecināta, ka labprāt vēlētos atbalstīt šo labo nodomu. Fotogrāfijas taps ļoti sirsnīgas un jaukas, esam jau iepriekš sadarbojušies ar šo fotogrāfu - viss notiek ļoti pieklusinātā un mierīgā gaisotnē, turklāt rezultāts ir lielisks.
 
Tāpat meklējam 6 mēnešus vecu bērniņu, kurš labprāt piedalītos sociālās kampaņas video filmēšanā, kura arī ir paredzēta 10.martā!
 
Savas pieteikuma vēstules sūties uz e-pasta adresi zane@uzmanibaslaikmets.lv, noteikti norādot savu telefona numuru, lai ar jums varētu sazināties, gadījumā ja tiksiet izvēlēti šim skaistajam notikumam. Pieteikumā uzrakstiet, kāpēc labprāt piedalītos šajā atbalsta kampaņā, kā arī pievienojiet pāris sava bērniņa bildītes.
 
Šī ir mūsu iespēja palīdzēt daudziem mazuļiem piedzimt veseliem, jo kardiotokogrāfs ir ļoti nepieciešams, lai dzemdību procesā speciālisti varētu sekot līdzi tam, kā jūtas mazulītis!
 
Liels paldies jums visām par atsaucību!
Liene Krúza Liene Krúza 25. Feb 2014, 11:52

Ari musu mazulits naks pasaule CESU slimnica😀

Nē, pieteikties vajadzētu jau tagad, lai saprotam, ar ko rēķināties!

Latvija jau nav tik liela, lai neatrastu labāko risinājumu! Ja ir vēlēšanās, droši piesakieties!

Liene Krúza Liene Krúza 20. Feb 2014, 20:52

Un vai jega pieteikties,ka neesam ridzinieki,ne tas apkaimes iedzivotaji. Bet gan no laukiem😕😇

Liene Krúza Liene Krúza 20. Feb 2014, 16:36

Hm,ka lai zin vai lidz 10.martam man zikers pieteiksies😇