Bēbītis slimo...

Bēbītis slimo...

09. Feb 2016, 11:34 mamma27 mamma27

Tas ,ka bērni slimo ir normāli. Dažreiz simības ir nopietnākas un bailes iezogas,kaut arī bērns paliels, tomēr vistrakākais ir tad, kad slimo bēbītis. 

Man trešais, un tikai tagad es izbaudu ,ko nozīmē ,kad slimo tik maziņš. Viņa organisms nespēj vēl atgrūzt visus vīrusus, un vēl jo vairāk ,ka bacilis visu laiku bučo un mīļo. Feini jau,bet bīstami. Un kā ieskaidrot ,ka nedrīkst!!!!

20160209094059-28553.jpg

Jā , tieši lielās mīlestības rezultātā mazais bumbulis tika pie trokšņiem:(

Nu jau gandrīz divas nedēļas dzīvojam uz zālēm! Briesmīgākais ir tās iedot tik mazam. Viņš tak ēd tikai mammas pienu, un te pēkšņi kaut kas cits ,un ne visai gards. Tad vēl tā nespēja izklepot visu,kas nāk ārā.... traki. Bet kā nosargāt bēbīti,ka mājā visi klepo un šķauda?! 

Tā nu mēs cītīgi vēdinam telpas, ārstējam  lielos bērnus un sevi, un mēģinam izprast raudāšanas iemeslus mazajam. Vai ir deguntiņš ciet, temperatūra pie vainas, klepus nāk vai vienkārši gribas samīļoties!

Kāda ir jūsu pieredze ar slimošanu bēbītim? 

Es ļoti priecājos,ka iztikām bez slimnīcas. Un tagad ļoti bail par gripu,jo meita jau četras dienas kā 39 temperatūra! Izskatās ,ka viņai būs slavenā gripa. Lai gan daktere vārdā nesauc, tomēr bez analīzem jau pateikt nevar!

Novēlu visiem šajā trakajā slimošanas laikā izturību un veselību!Sargiet mazos ,mīļos kunkulīšus,jo viņiem,manuprāt ir vistrakāk!

mamma27 mamma27 10. Feb 2016, 09:24 ievukitis

Paldies par atgādinājumu! Kaut kā biju piemirsusi par homiopātiju! Man jau ar tās zāles nepatīk.Nemaz. Un kamēr es pati mājās, varam paslimot ilgāk un palietot dabas līdzekļus.Kad bija darbs,tad jau tā īsti nevarējām.Tagd galvenais bija ātrāk tikt atkal uz dārziņu ,jo jāatgriežas bija darbā!

mamma27 mamma27 09. Feb 2016, 15:15

Man pirmie divi ar īpaši neslimoja.Varbūt kāds puņķis,bet ne kas nopietns.Bet re,vairāk bērnu ,vairāk baciļu.

cecii cecii 09. Feb 2016, 14:45

Veselību mazajam puikiņam. Savējos zīdaiņa vecumā ārstēju ar homeopātiju, tas ir vienkāršāk, jo graudiņi ir saldi un bērni tos labprāt ēd. Bet līdz gadam manējie arī gandrīz neslimoja.

Ilvija82 Ilvija82 09. Feb 2016, 14:41

Sveika! Mums paveicās, jo Rainers zīdaiņa vecumā neslimoja.....bet tagad, kad bija 4 dienas dārziņā, saslima...tas ir traki, ka mazie slimo! Veselību mazajam un izturību mammai!

annijalise annijalise 09. Feb 2016, 12:17

🤗lai jums izdodas izveseļoties.
man nav pieredzes stāsta, jo man bērni neslimoja, kaut kas mazliet, bet ne nopietni.

mamma27 mamma27 09. Feb 2016, 11:45 gitamu

Mums dakere ieteica smīdināt😃 Bet nu nemaz tik viegli tas nav. bet lielajiem gan es mēģnāju. Smīdinājām un tad labi klepojas ārā. Arī pūst var vati, vai burbuļus.Tas arī labi palīdz atklepot. Tik mazam to visu ir grūtāk izdarīt!