Bēbītis ir klāt!

Bēbītis ir klāt!

20. Dec 2018, 10:20 zaneee zaneee

"Katrai sievietes katras dzemdības ir pilnīgi atšķirīgas!" Es tam tik ļoti piekrītu! Tagad, kad rokās turu otro meitiņu, un, atskatoties tuvāko un tālāko pieredzi, saprotu, ka tās var noritēt pilnīgi atšķirīgi. Ja pirmā meitiņa pasaulē izvēlējās nākt 12 stundu laikā, tad šoreiz iešūpošanās periods bija vairākas dienas un tad viss pēkšņi sākās- ar nelielām kontrakcijām, ūdeņu noplūšanu un uz rokām mazo jau turēju pēc 3,5 kopš sākās pirmās kontrakcijas. 

Par dzemdību vietu izvēlējāmies Rīgas Dzemdību namu- tas ir pietiekami tuvu mājām un lieliska attieksme no vecmātes. 

Dzemdības ir katrai sievietei darāmais darbiņš- kādai tas izdodas vieglāk, citai- grūtāk, bet pēc būtības galarezultāts liek censties no visas sirds!

Vai bija viegli? Man saka, ka esmu smaidīgā dzemdētāja un starp kontrakcijām patiešām varēju gan pajokot, gan pasmieties, bet kontrakciju laikā gan es gribēju, lai mani liek mierā un neskaras klāt. Nebiju tipiskā dzemdētāja, kurai gribas, lai masē muguru, patur galvu, man vairāk patīk darīt visu pašai.

Pirmās drēbītes ar zaķīšiem iegādājos veikalā Vikrem.lv un kā pirmās autiņbiksītes tāpat kā pirmajai meitiņai izmantojam Huggies Elite soft, jo tās ir tik mīkstas, mitruma indikators palīdz saprast, kad laiks mainīt autiņbiksītes un kabatiņa autiņbiksītēs neļauj sākties noplūdēm, ja gadījusies lielāka vēdera izeja.

Nu mēs jau esam mājās un priecīgi baudām klātbūtni un noteikti turpināšu dalīties stāstos ar jums par mūsu ikdienu!

Zane, divu bērniņu mamma

Patimamma Patimamma 20. Dec 2018, 21:40

Apsveicu ar meitiņas piedzimšanu