2 mēnešus veca mazulīša barošana

24. Jun 2014, 00:37 Elīna♥ Elīna♥

Sveiki:)Vēlos jautāt pēc padoma!

Dēliņu baroju ar krūti ,puisītim ir mazāk kā 2mēn.

jau 3 dienas mans mazais vienu krūti kā knupi zīž,no sākuma jūtu kā piens tek,bet pēc tam zīž pa tukšo,krūts netiek izēsta,paspiezžu krūti piens tek,pēc laika prasa ēst pielieku pie otras krūts un to viņš smuki zīž un piens tek.Krūts ieliknītis tai krūtij kuru mazais slikti ēd ir galīgi saus,kaut gan pirms tam man vajadzēja bieži mainīt,jo piens tecēja vieai krūtij kad mazo baroju ar otru,tagad taa nav.Kas varētu būt par iemeslu? Sastrēgums? 

25. Jun 2014, 16:35

ļoti liels paldies par noderīgo info😀)

25. Jun 2014, 15:00

Smaidigaaa,liels paldies par padomu ,es tiešam biju satraukusies,es viņu tagad kopš tās dienas liktu pie tās krūts,lai pazīž viņu un tad pārliku pie otras,vakar iedzēru ķimeņu tēju un naktī jau mazais smuki ēda no tās "problēm" krūts,šodien viss ok😀)...akmens novēlās no sirds😀 viss atkal ir savās vietās.
Tā krūts barošana var izvērsties visāda tagad to saprotu ,kas vēl priekšā,cerams,ka nekas tāds vairs neatkārtosies,jo jutu,ka esmu kļuvusi nervozāka.

24. Jun 2014, 21:11

Un katrā ēšanas reizē mainu krūti,ēd viņš man apmēram ik pēc 2 vai 3 stundām.

24. Jun 2014, 21:10

Tas,kas man liecina,ka zīž pa tukšo ir tas,ka viņš to dara vāji un pie tās krūts aizmieg katru reizi,no sākuma kā iedodu krūti tā piens tek viņš ēd,jo jūtu kā viņš rij pieniņu un tad apstājas,guļ es pakustinu viņš knapi pazelē atkal guļ,tad pēc kādām vairākām varētu buut 10 min piens atkal mazliet sāk tecēt jūtu kā rij nost un otra krūts sāk tecēt(tas man tāds kā rādītājs,ka pien otrā krūtī tek) Krūtī ir tāds kā cietums bet nu ne visai krūtij virspusē,bet ir tāds bijis kad krūtis tiko sāka ražot pienu ,bet nekas tāds nebija kā tagad.
Un tas,ka netiek izēsta spriežu pēc tā,ka nepaliek vieglāka,jo otra krūts automātiski mazāka paliek kā bērniņš paēd.
Jāpiebilst,ka tas viss sākās kad saaukstējos temperatūra bija 39 mazliet pāri gandrīz 3 dienas.