Iepazīsties ar jauno Philips AVENT manuālo krūts piena pumpi!

23. Sep 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad māmiņa jūtas labi un atpūtusies, tiek veicināta piena plūsma. Tieši šī iemesla dēļ Philips AVENT radījis jauno mehānisko krūts piena pumpi.

Philips AVENT iepazīstina ar manuālo krūts piena pumpi, kas ikvienai māmiņai mazuli ļauj barot ilgāk ar krūts pienu.

Māmiņa var atrasties viņai ērtā pozā un nav nepieciešamība noliekties uz priekšu, tā vietā mīkstais krūts pumpja masāžas spilvens stimulē piena plūsmu. Unikālais krūts pumpja dizains ļauj pienam plūst tieši pudelītē pat tad, ja māmiņa sēž ar taisnu muguru. Tas nozīmē, ka māmiņa piena noslaukšanas reizē var iekārtoties ērtāk, ļaujot pienam plūst vieglāk.

Komplektā ir iekļauta dabiskā pudelīte un knupītis, lai varētu vienkāršāk apvienot zīdīšanu un barošanu ar pudelīti. Pudeles knupis ir līdzīgs krūtij, padarot sekmīgu barošanu ar krūti un pudelīti.

Philips AVENT mehāniskais krūts pumpis sastāv no viegli savienojumām detaļām.

 

Priekšrocība Philips AVENT produktu lietošanai ir iespēja tos kombinēt kopā ar citiem Philips AVENT produktiem, ieskaitot klasiskas pudelītes un piena uzglabāšanas trauciņus. Tāpat Philips AVENT piedāvā plašu krūts ēdināšanas aksesuāru klāstu, lai palīdzētu paildzināt krūts barošanas laiku un nodrošinātu māmiņas komfortu.

Viegla kopšana

Philips AVENT mehāniskā krūts pumpja kopšana ir viegla, pateicoties mazajam sastāvdaļu skaitam, turklāt visas sastāvdaļas ir mazgājamas trauku mazgājamajā mašīnā.

Viegla lietošana

Manuālais krūts pumpis ir ideāls kā ikdienas, tā retākai lietošanai, nodrošinot komfortu katrā lietošanas reizē, turklāt to ir pavisam viegli lietot, darbojoties tikai ar vienu roku.

Masāžas spilvenam, kuram ir ziedlapas piltuve, ir jauna mīksta tekstūra, kas rada siltuma sajūtu, lai tiktu stimulēta maiga un vienmērīga piena plūsma. Brīdī, kad Philips AVENT manuālais krūts pumpis sāk savu darbu, ziedlapiņas ielokās uz iekšu un āru, maigi masējot areolu (apvidu ap krūts galu), imitējot zīšanas refleksu maigu, nesāpīgu un dabisku. Tātad unikālais aktīvās masāžas spilvens ir paredzēts, lai palīdzētu stimulēt dabisku piena izplūdi.

 

Krūts pumpim ir kompakts izmērs, padarot vieglu tā lietošanu. Ergonomiski veidotais rokturis nodrošina pilnīgu kontroli krūts piena pumpja lietošanas laikā. Tā kā jaunais Philips AVENT pumpis ir mazs un viegls, pavisam viegla ir tā pārvadāšana, padarot krūts piena atslaukšanu ārpus mājām daudz diskrētāku.