Maiga ādas aprūpe un aizsardzība no pirmās dienas

Maiga ādas aprūpe un aizsardzība no pirmās dienas

27. Jan 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļa ādas kopšanai ir svarīgi atrast uzticamu palīgu. Tāpēc pediatri un dermatologi rekomendē Bubchen! 

Kāpēc mazulim glāsti ir tik svarīgi katru dienu

Tu tik ilgi esat gaidījuši šo brīdi: tagad Tu turi rokās savu mazuli, Tev gribas viņu apsaut un glāstīt visu dienu. Šī dabiskā un instinktīvā vēlme ir ļoti svarīga, jo mazuļi savas pirmās izjūtas saņem caur ādu. Tāpēc Tavi ikdienas maigie glāsti ne tikai nostiprina saikni ar bērnu, bet arī rada viņam drošības sajūtu.

Pieskārieni, kas aizsargā

Maigie pieskārieni masāžas laikā sniedz Tavam mazulim īpašu baudījumu. Masāža ne tikai atslābina, bet arī apmierina bērna nepieciešamību pēc siltuma, uzticības un mīlestības. Bērni, kurus bieži glāsta un samīļo, mazāk pakļauti stresam un vairāk interesējas par apkārtējo pasauli. Viņiem veidojas drošības sajūta, kas saglabāsies visu mūžu. 

Speciālisti iesaka

Līdztekus ikdienas glāstiem ne mazāk svarīga ir īpaši maiga un droša ikdienas ādas aprūpe. Mazuļa āda ir ļoti plāna un jutīga, tādēļ tai nepieciešama īpaša aizsardzība. Vecmātes un pediatri rekomendē šim mērķim izvēlēties īpašus produktus, kas satur minimālu sastāvdaļu skaitu. Tas palīdz samazināt alerģiju attīstības risku. Bubchen izstrādātās Babys First sērijas produkti satur dažas īpašas vērtīgas dabīgās vielas. Šie līdzekļi nesatur konservantus, krāsvielas, ēteriskās eļļas, aromatizētājus un PEG emulgatorus. Tas praktiski novērš alerģiju rašanās iespēju. Savukārt Tava mazuļa maigā āda saglabā visu, kas nepieciešams veselīgai attīstībai.

Izstrādāti ar mērķi samazināt alerģijas rašanās risku- sastāvā tikai īpaši vērtīgas dabīgās vielas. Šī sviests nomierina un aizsargā maigo zīdaiņa ādu. 

Nesatur:

- Krāsvielas

- Minerāleļļas (parafīnus)

- Aromatizētājus

- Piejaukumus

- Ēteriskās eļļas

- PEG emulgatorus