Kā tikt galā ar izsitumiem autiņbiksīšu zonā?

Kā tikt galā ar izsitumiem autiņbiksīšu zonā?

05. Dec 2013, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ieskaties ieteikumos, kas palīdzēs tikt galā ar autiņbiksīšu dermatīta izraisītiem iekaisumiem!

- Ieraugot sarkanus plankumus uz mazuļa dibentiņa, vecāki var satraukties, bet ir jāsaprot, ka perioldiski, šur tur izsitumi var parādīties. 

- Viens no galvenajiem kairinātājiem ir mitras autiņbiksītes, kas netiek pietiekami bieži nomainītas, bet karstajā laikā tas mazuļa ādai rada papildus slodzi. Protams, pilnībā izvairīties no izsitumiem nav iespējams, tomēr ir lietas, ko vecāki var darīt, lai mazulis justos labāk un viņa dibentiņš pēc iespējas ātrāk sadzītu. 

- Mazgājot mazuļa dibentiņu, izmantojiet mīkstu lupatiņu vai švammīti, mazgājiet to ar siltu ūdeni. Kad dibentiņš nomazgāts, viegli nosusiniet autiņbiksīšu zonu, lai tā būtu sausa. 

- Pēc tam uzziediet krēmu, kas paredzēs izsitumu ārstēšanai. Parasti krēma sastāvā ir cinks, D-pantenols un/vai kumelītes, kas nomierina un dziedē ādu. Krēms jāuzklāj pavisam plānā kārtiņā, bet pēc tā uzklāšanas jāpagaida, līdz tas pilnībā ir iesūcies ādā. Tāpat šis ir laiks, kad mazulim izbaudīt gaisa peldes! 

- Bieža autiņbiksīšu maiņa nodrošina sausas un tīras ādas sajūtu, tāpēc tās jaundzimušajiem ieteicams mainīt ik pēc 2 stundām. 

- Ļaujiet bērnam bez autiņbiksītēm pabūt pēc iespējas ilgāk, tas palīdzēs uzturēt mazuļa dibentiņu sausu, kā arī nodrošinās ātrāku dzīšanu. 

- Tad, ja ārstējot, autiņbiksīšu dermatīts nepāriet nedēļas laikā, noteikti vērsieties pie sava bērniņa ārsta. 

Bübchen krēms zīdaiņiem 

Krēms zīdaiņiem ar „Bübchen- Aktīvās Ādas Aizsardzības” kompleksu rūpējas par iekaisušu bērna ādu un palīdz stiprināt dabīgās aizsargspējas. Sastāvā esošais pantenols un cinka oksīds nodrošina pretiekaisuma iedarbību. Katru reizi, mainot autiņbiksītes, uzklājiet krēmu plānā kārtiņā, tas pasargās no mitruma un kairinājuma. Svarīgi! Krēma paliekas saudzīgi jāiztīra no krociņām!

Īpaši efektīvi aizsargā ādu vietās, ko sedz autiņbiksītes. Ideāls iekaisuma profilaksei. Lieliski cīnās ar kairinājumu un iekaisumu, rūpējas par ādu autiņbiksīšu zonā. Ideāls garajām nakts stundām, kurās bērniņam nepieciešama īpaša aizsardzība. Ekonomisks lietošanā. Piemērots bērniem no dzimšanas. 

"Calendula"  - speciālais aizsargkrēms

„Calendula” pretiekaisuma krēms ar efektīvu darbību. Tas ātri nomierina apsārtušu un iekaisušu ādu autiņbiksīšu rajonā. Pateicoties kliņģerītes reģenerācijas spējām, krēms „Calendula” mazina ādas kairinājumu un mazina izsutumu rašanos. Satur pantenolu, cinka dioksīdu un bišu vasku.

 

Speciālais aizsargkēms

Ja dibentiņš ir apsārtis, Pretiekaisuma krēms ar ”Bübchen – Aktīvās Ādas Aizsardzības” kompleksu mazinās ādas iekaisumu. Kumelīte, D-pantenols un zivju eļļa ātri un droši nomierina un dziedē. Svarīgi! Uzsmērējiet krēmu plānākārtiņā uz iekaisušās ādas un pagaidiet 15-20 minūtes, tad notīriet krēma pārpalikumus ar vates tamponu. Tagad var uzlikt autiņbiksītes!

Tas ne tikai nodrošina piemērotu iekaisušas ādas aprūpi autiņbiksīšu zonā, bet arī ieliski novērš kairinājumu un cīnās ar iekaisumu jebkurā vietā uz mazuļa ādas, nomierina, ātri reģenerē bojāto ādu (apsārtumi, iekaisums, izsitumi, sīki nobrāzumi utml.). Mīkstina un bagātina ādu ar vērtīgām barības vielām. 

Sastāvs:

Dabīgs kumelīšu ekstrakts

Pantenols un E-vitamīns

Zivju eļļa

Allantoīns

 

Pūderis

Bērnu pūderis droši pasargā ādas krociņas no iekaisuma, apsārtuma un noberzumiem. Iesakām izmantot pūderi, lai izvairītos no pārāk liela mitruma un lai samazinātu berzi starp autiņbiksītēm un bērna dibentiņu. Ātri uzsūc mitrumu, neaizlipina poras un saglabā ādas elpošanu.

Sastāvs

Pūderī sasmalcināts tīrs minerālu talks

Bez konservantiem

Bez krāsvielām

Dermatoloģiski pārbaudīts