Iepazīsties ar Philips AVENT elektrisko krūts piena pumpi!

Iepazīsties ar Philips AVENT elektrisko krūts piena pumpi!

16. Mar 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs visi apzināmies tās unikālās priekšrocības, ko mums dod mazuļa barošana ar krūti. Visā pasaulē ārsti iesaka krūts pienu kā vislabāko un visaugstvērtīgāko uzturu mazulim pirmā gada laikā, kā arī pēc 6 mēnešiem, kombinējot to kopā ar papildu ēdieniem. 

Philips AVENT iepazīstina ar elektrisko krūts piena pumpi, kas ikvienai māmiņai mazuli ļauj barot ilgāk ar krūts pienu. Elektriskais krūts pumpis ir veidots tā, lai tas pielāgotos māmiņas vajadzībām un dotu iespēju izvēlēties, kad, kur un kā to lietot. Komplektā ietilpst viss, kas ir nepieciešams, lai pienu varētu vieglāk nosūkt, uzglabāt un transportēt, nodrošinot savu mazuli ar svaigu krūts pienu jebkurā laikā un vietā.

Philips AVENT elektriskais krūts pumpītis

Uztraucoties vai steidzoties atbrīvot pienu ir daudz grūtāk, un tas var ietekmēt arī piena apjomu. Tādēļ patiešām palīdz pilnīgs komforts un atbrīvošanās. Pumpis ir izstrādāts, lai sūknēšanas laikā palielinātu komfortu.Ne mazāk svarīgi ir tas, ka šis Anglijā ražotais piena pumpītis nesatur bisfenolu A.

Iegaumē jūsu personisko ritmu

Tikai Philips AVENT elektriskajiem krūts pumpjiem ir unikāla atmiņas funkcija, kas iegaumē un piemērojas jūsu personīgajam atsūknēšanas ritmam maksimālam komfortam.

Maigs, taču efektīvs rezultāts

Maigas atsūkšanas vakuums atveido mazuļa dabīgās sūkšanas darbības, lai sniegtu komfortablu iedarbību, kas  ļauj iegūt vairāk piena nekā slimnīcas klases dubultas darbības elektriskais pumpis*.

 

Šī krūts pumpja noslēpums ir oriģinālā ziedlapveida masējoša starplika (piltuve)- pacēlumi, kas līdzinās ziedlapiņu formai. Un brīdī, kad Philips AVENT manuālais krūts pumpis sāk savu darbu, ziedlapiņas ielokās uz iekšu un āru, maigi masējot areolu (apvidu ap krūts galu), imitējot zīšanas refleksu maigu, nesāpīgu un dabisku. Tātad unikālais aktīvās masāžas spilvens ir paredzēts, lai palīdzētu stimulēt dabisku piena izplūdi.

Savukārt Philips AVENT krūts pumpīša silikona diafragma rada blīvu un noturīgu vakuumu, lai krūts piens tiktu labāk atslaukts, nodrošinot 100% drošu atslaukšanu Philips AVENT pudelītē vai VIA trauciņā. Tā kā katras jaunās māmiņas sajūtas, lietojot krūts pumpīti, atšķiras, tad spiediena regulēšanu var veikt ar rokturi, tādējādi pielāgojot tempu un spiedienu, izvēloties to,kas jaunajai māmiņai šķiet ērtāk un labāk.

Var izmantot arī kā manuālo krūts pumpi, kad tas ir ērtāk vai kad nav pieejama elektrības padeve.

Svarīgākā Philips AVENT krūts pumpja priekšrocība: ērta un viegla tā lietošana, kā arī efektīva un ātra piena atslaukšana! 

________________

*Klīniski pierādīts, ka Avent krūts pumpis 20 minūšu laika periodā atslauc lielāku piena daudzumu nekā slimnīcas klases krūts pumpis, veicot paralēlu piena atslaukšanu māmiņām ar priekšlaicīgām dzemdībām.