Blogu konkurss: paņēmieni, kā tikt galā ar kolikām

Blogu konkurss: paņēmieni, kā tikt galā ar kolikām

29. May 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc pirmajām trīs dzīves nedēļām mazulim var parādīties neizskaidrojama raudāšana vairāk kā trīs stundas dienā vismaz trīs dienas nedēļā vairāk kā trīs nedēļu garumā. Ja arī esi piedzīvousi šo koliku laiku, piedalies konkursā un laimē BioGaia® probiotikas, kas ievērojami samazina koliku simptomus!

Kas jādara,lai piedalītos konkursā?

Lai gan veikalu plauktos ir pieejami dažādi līdzekļi, kas atvieglotu koliku periodu, māmiņas izmanto arī citus paņēmienus- masāžiņu, siltu vannu, ķimeņu tējas un citus,tāpēc šajā konkursā aicinām pastāstīt par DABĪGIEM līdzekļiem, kas palīdzēja tikt galā ar kolikām- vai Tu atteicies no kādiem produktiem, kurus atklāji,ka tie pūš mazo punci? Varbū devi mazajam dzert fenheļu vai ķimeņu tēju? Iespējams, ka kopīgi vakaros devāties siltā vannā, kas nomierināja punci, bet varbūt nedarīji neko un kolikas pārcietāt tāpat?

Gaidām blogus par tēmu- Kā mūsu ģimenē tikām pāri koliku laikam.

Balva

Interesantākā bloga autors saņems BioGaia® Protectis probiotikas.Pētījumos ir pierādīts, ka L. reuteri Protectis samazina ikdienas raudāšanas laiku par 74 % pēc vienas nedēļas lietošanas.

BioGaia® Protectis probiotikas

Dienas deva ir tikai 5 pilieni,taču tie satur 100 miljonus dzīvas Lactobacillus reuteri Protectis.

Pilieni var tikt uzpilināti uz karotes vai arī piejaukti pienam, ūdenim  vai arī jebkuram citam piemērotam dzērienam vai ēdienam.
No veiktajiem pētījumiem secināts, ka dienas deva pieci pilieni L. reuteri reizi dienā ir droša un tai piemīt probiotiska iedarbība uz cilvēkiem. 

 

Blogu konkurss norisinās līdz 30.maijam ieskaitot. 

IESŪTI SAVU BLOGU ŠEIT!