Ar BioGaia® vēders mazāk uzpūšas

Ar BioGaia® vēders mazāk uzpūšas

09. Jul 2012, 07:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Biju viena no tām, kam tika dota iespēja izmēģināt BioGaia probiotikas. Esmu šīs tabletes lietojusi 10 dienas. Teikšu godīgi - laikam man problēmas ar gremošanas sistēmu un vēdera izeju ir tik lielas, ka ar šīm desmit dienām bija pa maz, lai kaut ko īsti secinātu. Esmu izmēģinājusi daudz un dažādus probiotiķus, šis no citiem atšķīrās ar to, ka šo desmit dienu laikā esmu pamanījusi kaut cik nelielas, bet tomēr pozitīvas izmaiņas vēdera darbībā. Vēders mazāk uzpūšas, aizcietējumi sāk mazināties, vēdera izeja kļūst regulārāka. Ar iepriekšējām nekādu izmaiņu nejutu pat nedēļām ilgi.

Tabletes lietoju pa vienai dienā, bet, cik sapratu no pamācības, var lietot arī pa divām tabletēm dienā, varbūt tad izmaiņas būtu jūtamākas. Tabletes ir košļājamas, garša man atgādināja apelsīnu, garšīgas. Pēc tam nepatīkamas pēcgaršas nebija. Pēdējās dienas tableti lietoju no rīta tukšā dūšā, man patika labāk, likās ka tā tās labāk iedarbojas, nevis lietojot pēc ēšanas, kaut gan pamācībā rakstīts, ka var lietot jebkurā laikā neatkarīgi no ēšanas.

Secinājums - man desmit dienu laikā nekādu strauju uzlabojumu nebija, un tas jau arī ir tikai normāli, jo desmit dienas ir pārāk mazs laiks, lai vēdera problēmas atrisinātos. Šīs tabletes noteikti nopirkšu un palietošu vēl.

Liels paldies par doto iespēju izmēģināt BioGaia!

māmiņa

Iesūti savu atsauksmi par BioGaia®! 

BioGaia® Protectis probiotikas

dabiskas, drošas, nealerģiskas, satur L. Reuteri Protectis baktērijas.

Klīniski pierādīta iedarbība zīdaiņu koliku, infekciju izraisītas caurejas epizožu, aizcietējumu, vēdera uzpūšanās gadījumā.

Dienas deva ir tikai 1 tablete,taču tā satur 100 miljonus dzīvas Lactobacillus reuteri Protectis.

No veiktajiem pētījumiem secināts, ka dienas deva L. reuteri reizi dienā ir droša un tai piemīt probiotiska iedarbība uz cilvēkiem.