Vēstulītes Miķelim. 16. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 16. nedēļa

19. Apr 2017, 11:29 Co_ora Co_ora

16.04.2016

Vai tad var būt vēl kaut kas foršāks ko darīt sestdienas dienā, kā doties no viena skaistumkopšanas speciālista pie otra !? Sākam mēs ar frizieri, pēc tam nadziņi .. Runājot par kaitīgumu un veco (nē, īstenībā ne tikai veco, jo arī Lāsma saka tāpat :)) tantīšu pasakām, ka ejot pie frizieram bērnam prātu nogriezīs – nu es uzskatu, ka tās ir pilnīgākās muļķības! Nevaru iedomāties kā gan frizieris ar savām šķērēm spētu piekļūt taviem aksoniem un neironiem un viņus apšņikāt, ha ha. Es uzskatu, ka smuka mamma ir tik priecīga mamma, ka bēbis puncī kļūst tieši tāds pats! :) Par manikīru runājot – svarīgākais ir uzticēties savam manikīram, manuprāt. Protams, ka ļoti biedējošas ir domas vien par to vai un cik un kā speciālists dezinficē visus piederumus pēc katras klientes .. Mums ir paveicies, ka jau labu laiku ejam pie uzticamas speciālistes :)

17.04.2016

Mana mīļā svētdiena! Stulbums tik tāds, ka laikam jau tiesa par to hormonu vētrām, jo kaut kā itin bieži sanāk strīdēties ar tavu tēti .. Viņš jau arī tāds apsviedīgs, uzreiz apcērtas un dusmīgs..Labi gan, ka nekad vairāk par vienu dienu nestrīdamies, parasti jau pirms gulētiešanas esam tikuši galā ar savām milzu problēmām (he he).

Bet tu tik audz, audz! Es zinu, ka tu tur iekšā sparīgi kusties, bet es vēl nejūtu .. joprojām ļoti gaidu to dienu!

img-20160418-wa0001

Ir sākusies cīņa par pakaviņu!

img-20160417-wa0006

18.04.2016

Tas, ka pirmdienās pusi dienas jāpavada, lasot lekciju asistentiem no vienas puses – nogurdinoši, no otras – ļoti ātri paskrien laiks un nebūt nav nepatīkamākais kā iesākt pirmdienu!

Lasu forumiņā, ka tik daudzām Oktobrēnu mammām nogurums klāt, pakustēt nevar itin nemaz .. labi, ka man tas tā izteikti nav! Protams, ka paslinkot vienmēr gribas, bet nav tā, jāpiespiežas!

19.04.2016

Nevar jau tā salielīties, bet nedaudz paturpinot vakar aizsākto tēmu .. galīgi nevaru sūdzēties par pašsajūtu! Vēl jau arī bonusiņš, ka tagad gandrīz visi zina faktu, ka manā puncī ir bēbītis un nav jāievelk vēders (he he), bet pat droši varu to izgāzt! Trakie rīta nelabumi man gāja secen, lielie nogurumi arī nav mākušies virsū, par hormonu vētrām es jau mazliet izteicos – ir jau, bet nu nevarētu teikt, ka tas kāds traucējošs faktors! Milzu apetīte arī nav uzradusies, es pat teiktu, ka diezgan trakums, ka gaļu vispār negribas, pat ja tētis uztaisa garšīgu, cepeškrāsnī gatavotu vistiņu, vairāk par mazu kumosiņu man negribas! Internetā var visādus brīnumus salasīties par to, ko tas nozīmē, attiecībā pret tavu dzimumu, bet nu labāk pagaidīsim ko daktere teiks!

20.04.2016

Tik daudzas dienas paiet nemitīgi domājot par dzīvokli, man visu laiku gribās Pinterestā meklēt kolosālas idejas jaunajam dzīvoklim, nezinu, kā tas piepildīsies .. Brīžam liekas neticami, ka tas tiešām varētu notikt, ka varētu piepildīties tāds, gluži vai kā sens sapnis – savs dzīvoklītis un vēl mīļš bērniņš tajā .. ehh, turam īkšķus!

21.04.2016

Pirmajā trimestrī ļoti gaidīju tos ceturtdienu rītus, kad aizbraukšu uz darbiņu, ieslēgšos un, kaut uz pāris sekundēm, bet pielikšu zondi un paskatīšos kā mans mazais cilvēciņš ir paaudzies, kā kūleņo un kā sitas sirsniņa! Tagad, kad jau drošāks un mierīgāks prāts, vairāk nodarbojos ar strādāšanu, nevis sevis izklaidēšanu! 

Garas jau mums sanāk šīs dienas, bet nevar aizmirst finansiālo labumu, kādu var gūt, īpaši tagad, kad gribēsies Tev, bēbīti, tik daudz jaunas lietiņas sapirkt un dzīvoklim tik daudz ko jaunu gribēsies .. ehh!

21_04_16-3

Uzsāku iknedēļas punča bildīšu sēriju

21_04_16

Ģimenes pļāpās sanāk arī pa kādam jokam!

22.04.2016

Nu es esmu pavisam labi iekārtojusies – dežūras lieku piektdienās, kad dežūrē Ilze, tad nu varam gari un plaši klačoties, internetā meklēt visādas lietas, protams, pa vidu arī pastrādājot, bet to darot divatā, ātrāk iet uz priekšu un ir otra acs, uz kuru paļauties :) Vakarpusē, kad visi darbiņi ir uzņemšanai, tad vairs nevar būt ne runas par laiskošanos vai klačošanos – tad gan ātrāk padaram darbiņus, lai varam laist mājās, bet tās, visbiežāk, ir 3 stundas!

Citreiz kārojas kas salds, citreiz – vecais, labais “grūtnieču gurķītis”