vairāk kā puse..

17. Jan 2015, 17:15 zibsniic zibsniic

sveikas..

jau laiciņš pagajis kopš rakstiju..

šodien aprit pilnas 24 gaidību nedēļas..nesaprotu,kur tas laiks tā skrien!!! šķiet tikko uzzināju par mazo brīnumu ,bet nu jau vairak kā puse termiņa pagājusi,paskrējusi,pazibējusi...

jūtos labi,šad tad pasāp puncis vai gūžas..bet tas jau sīkums! galvenais ka mazajam punč iemītniekm viss kārtībā!

bijām ar vīru uz usg..viss bija labi,paziņoja ,ka šķiet ka bus meitiņa ,taču dr 100% neteica! es jau biju 99% pārliecināta ,ka būs puika,jo visi gribēja lai mums beidzot ģimenē kādam piedzimst meitiņa un man tas sķita neticami,ka tas var notikt ar mums..! :) 

jāgaida pēdējais usg ,lai varam pārliecināties,savādāk izteikti rozā drēbītes vai kādu smukum kleitiņu nevar pirkt,ja nu beigās izrādās taisnība man..

savam pusotrgadniekam esmu stastijusi ,ka mammai puncī ir māsiņa vai bēbis.. bet viņš tik paskatās un dars tālak..vēl neapjauš ,kas viņu sagaida tuvā nākotnē :d 

bieži domāju par to kā būs ar diviem tādiem maziem ķipariem,vai tikšu maz galā?????? bet es jau neesmu vienīgā ,kam bērniņiem maza vecuma starpība,tapēc būs vien jātiek galā..sākums noteikti būs grūtaks.. bet to visu atsver bērna smieki un mīļās rociņas ,kas apvijās ap manu kaklu un samīļo.. (h)

visām jauku dienu un grūtniecītēm skaistu gaidību laiku un vieglas,mīlestībs pilnas dzemdības!!! (F)

zibsniic zibsniic 18. Jan 2015, 15:35 Private

Ceru ka ta tiesam bus..paldies!