Pašu darinājums mazajam brīnumam

03. Nov 2015, 23:59 kristine1818 kristine1818

Katrai no mums kas vēl gaida savu mazo brīnumiņu, gan tām kas jau sagaidīja, ir zinām ka gaidīšanas laiks brīžiem liekas ka skrien ar vēja spārniem, bet pēkšņi laiks sāk likties ka apstājies uz vietas un nemaz neplāno kustēties uz priekšu.

Arī man šis brīdis ir pienācis. Jau redzu to finiša taisni kad satikšu savu mazo brīnumu, bet jo tuvāk nāk beigas, jo lēnāk dienas paiet. 

 

Lai savas dienas aizpildītu, biju izveidojusi tādu kā sarakstiņu. Šodien darīšu to, rīt cepšu kēksiņus, un tā katrai dienai. Noteikti ka saprotat ka sarakstu varēju izmest ārā ātri vien, jo negāja tie darbiņi tā. Te vienu dienu gribas visu darīt, te nākamajā noliekos uz gultas ar rudens gripu.

Tā guļot nolēmu ka vēlos izveidot ko skaistu un patīkamu gan sev gan mazulītim :)

Tā nu nospriedu-viss, taisīšu foto albumu ar visām bildēt, sākot ar USG bildītēm.

Jau zināju kādu gribu. Tādu kam var ielikt bildi un blakus pierakstīt tekstu. Pastaigājām pa veikaliem un tikai vienā veikalā atradu īsto. Nebija viegli atrast, jo tad kaut kas no attēlotā uz albuma nepatika man vai mīļumam, tad krāsa tāda kas atbilst konkrētam dzimumam(jā, jau 34.nedēļas un mēs joprojām nezinam kas mums gaidām). Beigās pamanīju zilu albumu. Nevarēju atrauties no viņa, teicu ka šis ir jāņem. Kad biju mājās, USG bildītes saliku smuki albumā, pierakstīju datumus un to cik nedēļas tajā brīdī ir. Tālāk plābojam uztaisīt smuku bildi kur es vēl ar savu lielo punci un tēti blakus, un tad jau bildītes tiks liktas kad būs mazais klāt. :)

 

Varbūt jūs māmiņas varat padalīties, kā jūs veidojāt atmiņu albumu mazajam, vai arī ko citu veidojāt? :) kas bija tas ko vēlējaties saglabāt pēc iespējas ilgāk lai varētu paši pēc kāda laika skatīties un atcerēties un savam lolojumam rādīt un teikt "To izveidojām mēs tev!" :) 

04. Nov 2015, 16:54

Esmu abām meitiņām izveidojusi albumus. Liku lielajās, biezajās mapēs, kur iekšā iet kabatiņas. Nopirku krāsainas lapas, un uz tām salīmēju bildes un izrotāju gan ar saviem zīmējumiem, gan zīmodziņiem. Man pašai ļoti patīk, ka albūmā varēja salikt aptuveni 400 bildes. Reti kur var dabūt tik lielus albūmus. Albūms ir ļoti superīga lieta, jo man abas mazās ļoti bieži grib vienkārši tāpat tos skatīties. Tās viņām būs atmiņas uz visu mūžu 😀