MEITAS UN MAMMAS GAIDĪBAS:Mazdēliņš vai Mazmeitiņa?!

MEITAS UN MAMMAS GAIDĪBAS:Mazdēliņš vai Mazmeitiņa?!

16. Jun 2014, 11:22 Supersausins Supersausins

 Ir pienākusi vasara un ir jau paskrējis gandrīz pusgads kopš esam gaidībās kopā ar mammu.Ir noieta puse no tālā ceļa un nav nekas daudz vairs atlicis ,ko kad katra satiksim savus mazulīšus. Dienas iet un mazuļi un punči jau ir smuki parādijušies.20140616070222-84298.jpg

 Man pašlaik rit 22.nedēļa, bet mammai jau 27.nedelēļa.Abām puču bēbīši ir aktīvi un izrāda savu raksturiņu.

 Bet arī šajā laikā visi gribēja uzzināt ,kas nu ir gaidāms katrai.Mammai protams bija tas prieks uzzināt ātrāk ,kas nu būs ,bet man bija jāpaciešas vēl pāris nedēļas.

 Bet pienāca arī mana gaidītā USG dienas datums..Šo USG gaidiju ar nepacietību, jo ļoti cerēju atkal ieraudzīt savu mazulīti un uzzināt ,kas nu ir gaidams.

Kopā ar mammu devāmies uzzināt ,kas nu būs.Daktere mūs sagaidija ar smaidu sejā un aicināja mūs abas iekšā savā apskates kabinetā..

 Pirmo reizi šajā vizītē mani pārņēma mazs uztraukumiņš ,bet tik līdz dzirdēju mazuļa sirds pukstus viss uztraukums pazuda.Tos dzirdot redzēju ,kā mammai sariešas asaras acīs.

Šajā dienā punča īrnieciņš bija ļoti aktīvs un īsti negribēja atklāties ,kas nu īsti viņš/viņa ir.

Pirmajā pārbaudē punča bēbis bija starp kājām ievēris nabas saiti un negribeja nemaz atklāties.Smējāmies, ka sakautrējās un tāpēc neatklājas.

Bet mums bija jādodas uz vēl vienu procedūras kabinetu kur pārbaudija otreiz.

Ejot cuz procedūru kabinetu mēs ar mammu teiām lai sagādā šodien pārsteigumu un parādās.Jo mājās gaida gan brālītis ,gan arī pārējie ģimenes locekļi,kas vēlas zināt.

Iegājām otrā kabinetā apgūlos un turpinājās pārbaude.Lai gan šoreiz punča bēbis turpināja būt aktīvs dakterei atklājās un parādija ,kas ir gaidāms.

"Jums būs MEITIŅA".To dzirdot man acīs sariesās asaras,smaids pa visu seju un vēderā lidinājās taurentiņi,jo tieši to es vēlējos dzirdēt ka būs meitiņa.Es visu šo grūtniecību ļoti cerēju ka būs meitiņa un arī mana iekšējā balls teica ka būs šoreiz MEITIŅA.

Abas ar mammu izgājām arā no kabineta un mamma ar mīļu apskāvienu apņēma mani un smaidija.

Mammas teiktais-Šis gads ir pārsteigumiem bagāts.Mūsu ģimene šogad klūs par diviem cilvēviņiem plašāka ,kas mums ienesīs jaunu dzīves sparu.Esmu ĻOTI priecīga ,ka man būs tas gods kļūt par vecmāmiņu vēlreiz un nu jau mazmeitiņai. Esmu ļoti priecīga par šo ziņu.Būs mums lielais princis mājās ko lutināt un arī maza peciņa ,ko ģērbt mazu lellīti.Protmas arī mūsu mazo brālīti apčubināsim un dos visu mūsu mīlestību.

Es-Mans sapnis ir piepildijies.Es vienmēr esmu vēlējusies sev dēliņu un meitiņu.Būs lielais brālis, kas sargā savu māsiņu un māca uz nedarbiem mazākos.Bērni ir Dieva dāvana un es priecājos ,ka atkal varu izbaudīt skaisto gaidību laiku.

Nu lūk esam uzzinājuši ,ka šogad mūsu ģimeni papildinās gan PUISĪTIS ,gan MEITENĪTE. Pirms pasaulē ieradīsies mana meitiņa varēšu jau iemaņas apgūt auklējot un lutinot savu mazo brālīti.

Līdz nākamajai reizei.

Punču īrnieciņi

Mamma un meita.

bubuks23 bubuks23 19. Jun 2014, 16:28 Supersausins

Super! Apsveicu!!!! 🌷

Supersausins Supersausins 16. Jun 2014, 21:42

Paldies mīļš jums par apsveikumiem..☺😘

Supersausins Supersausins 16. Jun 2014, 21:41 UnscrewedJet83

Liels prieks par tevi 😀..
Ir burvīgi uzzinat, kas ir gaidams it īpasi ja ko velies. 😀

Supersausins Supersausins 16. Jun 2014, 21:40 ElvaS

Ja ir tik jauki apzināties ,ka reizeem ari notiek kkas ko tiesam loti velies.😉
Apaveicu ari tevi😉🌷

Supersausins Supersausins 16. Jun 2014, 21:38 Zemeniic

Bildes puncis skiet lielaks neka patiesībā ir.😃
Ja bet šoreiz ir neskaidra ka isti nevar saprast kur ir kas..😃

16. Jun 2014, 12:04

Superīgi, ka ir divi dažāda dzimuma bērni! Bet protams, ka galvenais, lai vesels! Apsveicu!

annijalise annijalise 16. Jun 2014, 11:58

🤗🌷nu mums arī, audziet veselas.

Saulite21 Saulite21 16. Jun 2014, 08:42

APSVEICU....🌷