Mans vīrietis mani mīl vairāk...

Mans vīrietis mani mīl vairāk...

06. Jun 2013, 16:24 lella lella

Šī diena iesākās ar pārdomām par to, kā pavisam drīz mana dzīve mainīsies. Mums būs bēbis! Jauni pienākumi, negulētas naktis, neaptverams lepnums... Bet - stop! Mana dzīve jau ir mainījusies un ne jau hormonu dēļ, bet mana dzīves drauga dēļ.

Pirmajās grūtniecības nedēļās biju nobijusies - būšu resna - nemīlēs, skatīsies uz citām, vēl izdomās krāpt, kašķīga - neizturēs, pametīs, emocionāla - kam vīrietim tādu, kas pie katra dzīves notikuma sāk bimbāt... Vārdu sakot, līdz beigām kopā neizvilksim... Bet tā nav un noteikti nebūs, es pati savu vīrieti novērtēju par zemu!

Pašai ir interesanti noskatīties uz to, kā viņš cenšas, vēl ne reizi neesmu bijusi par kašķīgu, emocionālu vai resnu. Ar katru dienu es jūtu, ka viņš mani un bēbi mīl aizvien vairāk un vairāk. Jau 10kg klāt? Viņam vienalga un tas ir brīdis, kad arī es sāku justies skaista un starojoša, viņš ar šo grūtniecību manī ienesa sievieti. Jā, varbūt nevaru atļauties uzvilkt savas šikākās augstapēžu kurpes un jūras krastā dzert šampanieti, bet es varu uzvilkt savas balerīnkurpes un starot! Starot, jo blakus man ir vislabākais draugs pasaulē, kurš mani padarījis par skaistāko topošo mammu mums abiem, pat, ja citiem tā neliekas, mēs šovasar piedzimstam no jauna, visi trīs.

Varētu domāt, ka tas viss beigsies līdz ar skaisti pavadītiem 9.mēnešiem, bet šoreiz es zinu, ka nevaru viņu novērtēt par zemu, jo viņā ir tieši tik daudz mīlestības, lai nevienam no mums tā nepietrūktu.

Un kā ir ar tevi? Vai tu pamani, ka tavs vīrietis tevi šodien mīl vairāk kā vakar un zini, ka rīt mīlēs vairāk kā šodien?

 

helliite helliite 06. Jun 2013, 22:13

😀
Pasmaidīju!
Ļoti mīļi uzrakstīji.

Un zini, kad tavs vīrietis mīļos, mierinās un midzinās jūsu mazuli- tad TU VIŅU MĪLĒSI VAIRĀK! Un katru dienu arvien vairāk 😉

Novēlu jums jauku gaidīšanas laiku 😀

06. Jun 2013, 18:08

Vēl vairāk tu sajūtīsi sho mīlestību, kad tavs vīrietis tev teiks paldies par to, ka "laidi" pasaulē vinja atvasīti. Tā notika ar mani- viñš bija neizsakāmi laimīgs pėc dzemdībām un neskaitāmas reizes teica, ka mīl mūs abas un neskaitāmas reizes paldies par to ko izcietu dzemdību laikā, lai tikai sagaidītu meitinju. Par svaru- pilnīgi pareizi! Tas ir pēdējais par ko domāt un uztraukties. Dzīvē tas nav svarīgākais.😀

Saulite21 Saulite21 06. Jun 2013, 17:14

ka es gaidīju mazułi sākumā nemaz neticēju,vīrs saprata ka gaidu dēļ uzvedības un biežās skriešanas uz toleti ar sliktu dūšu. Teica ka,lai dodos uz abortu,bet es pateicu,lai aizmirst. Bet tad puncis auga un viņš bija laimīgs,tagad dēlam gads jau un vinš ir stāvā sajūsmā.
Es zinu ka viņš mani mīl,jo lutina mani un ļoti bieži dāvina puķes,bieži samīļo.😀

Supersausins Supersausins 06. Jun 2013, 17:08

Mums sievietem patik ka mus lutina,jo vairak milak ,jo labak.
Bet ja peksni sis milums ir savadaks iekseji skiet ka virietis vairs nemil mus un ka skatas uz citam...
Bet jaaceras ka ja mes lutinasim ari savus viriesus vini lutinas mus😀
Un protams galvenais ir sarunas un atklasme starp abiem😀

lella lella 06. Jun 2013, 16:35

vienkārši pēdējā laikā liekas, ka visām vīri tik pieprasa smuku figūru, ieveidotus matus un sievietes vairs nav sievietes... gribēju sameklēt arī labos un pozitīvos piemērus 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 06. Jun 2013, 16:31

īsta sievišķība jau arī sāk izpausties līdz ar grūtniecību! skaidrs,ka mīl😀

mamma27 mamma27 06. Jun 2013, 16:29

Pilnībā piekrītu-tāpēc arī man patika grūtniecības laiks. Jutos brīžam kā uz rokam nēsāta😀