Ligzdoju!

Ligzdoju!

07. Mar 2018, 17:09 DreamComeTrue DreamComeTrue

37 nedēļa ir jau pusceļā .. šodien parādījās jauni vēstneši, ka nu jau kuru katru mirkli .. Sirds satraukuma pilna. Pamodos no rīta lieliskā garastāvoklī, bet ar vēderu, kas bija nokrities, ahh .. cik gan sen atpakaļ bija laiks, kad varēju tik brīvi elpot. 
Devos apkopt sevi kā jau katru rītu, un HOPS - priekšā gļotas ar asins pieskaņu. Drošības pēc zvans vecmātei un tad jau var domāt par turpmāko rīcības plānu. 

Pamats uztraukumam nav, lai droši vēl kunkuļojos mājās. Lai zvanu tad, kad kontrakcijas būs jau ik pēc 7 minūtēm. Tad nu .. brokastis gultā ar vienu no maniem mīļākajiem vīriešiem un sākam stādīt dienas plānu .. 

Tām, kas nezin, man ir divi dēli. Abus dēlus dzemdēju pirms laika tādēļ tāda lieta, kā ligzdošana man īsti nav pazīstama, bet šodien es beidzot ar to iepazinos. 

Tevi pārņem tāds enerģijas lādiņš, ka pat atpūtu nevajag, tad nu .. visu esmu iztīrījusi tā, ka no grīdas varētu ēst sushi, un zivs akvārija ūdens šobrīd liktos kā pats tīrākais pasaulē. Neliela tējas pauze, lai varētu padalīties ar to, kas notiek .. un turpinājums. Vēl taču vajag pagatavot maniem mīļajiem paēst, lai nebūtu vismaz tuvākās divas dienas jādomā par maltīti. 

Tad nu ar kontrakcijām, katras 20 minūtes starpā .. es griežu seleriju, sīpolus un mizoju kartupeļus. Un liekas, ka spēka pietiktu vēl - izkausēt visu to sniegu aiz loga otrā pusē .. lai tas pavasaris pasteidzas.

Bet kopumā .. ar pilnīgi mierīgu prātu .. gaidu, kad tad mazā princese izdomās ierasties šajā pasaulē. Šodien, rīt - par godu visām sievietēm vai tomēr nokautrēsies un atkal izlems ārā vēl nenākt, kā divas nedēļas atpakaļ. 

Jauku, enerģijas pilnu un galvenais ģimenes siltuma, un mīlestības pilnu Jums šo trešdienas vakaru, meitenes! 

Kristiāna :)

DĪVA27 DĪVA27 07. Mar 2018, 20:56

Vēlu skaistu satikšanos un katrai pa rožu klēpim no saviem vīriešiem!