Superbēbis 2023: Laiks iepazīties!

Superbēbis 2023: Laiks iepazīties!

20. Jan 2023, 10:48 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Esam “superbēbīša 2023” ģimene - pagaidām vēl 3 cilvēku sastāvā : mamma Kitija, tētis Edgars, un lielais brālis Eliots

Prieks atkal atgriezties Māmiņu Klubā un blogošanā - jo pirms 5 gadiem, esot bka ar Eliotu, arī aktīvi dalījos ar mūsu ikdienu, piedzīvojumiem,pārdzīvojumiem un visiem jautājumiem tieši šeit! 

Martā mūsu ģimenei pievienosies mazākais ģimenes loceklis- brālītis. 

Ja būtu īsi jāraksturo mūsu ģimene , es teiktu, ka mēs esam ļoti aktīva ģimene. Puiši ir diezgan bezbailīgi, bet es, es esmu tā - kas mūsu ģimenē vienmēr par visu uztraucas ?

Ikdienā mums katram ir savi hobiji - es jau 3 gadus aktīvi darbojos savā instagram un TikTok virtuvē - kur dalos ar receptēm kas garšo man un manai ģimenei. Ienākot Superbēbītim mūsu ģimenē, šeit noteikti taps arī idejas piebarojumiem un vieta tiks atvēlēta arī sadaļai, par mazuļu ēdienreizēm 

Tētis, kad nav devies komandējumos, kopā ar Eliotu nodarbojas ar bmx sporta veidu.


Eliots bmx treniņus apmeklē jau no 3 gadu vecuma - pašam ļoti patīk un brīžiem mammai skeitparkos taisa “sirmus matus”, jo, uz tiem bezbailīgajiem džekiem, ne vienmēr ir viegli noskatīties ? Tētis ar bmx nodarbojas jau padsmit gadu garumā. 

Brīvo laiku mes mīlam pavadīt diezgan aktīvi un daudz esot ārpus mājas. Daudz ceļojam, gan pa LV , gan dodoties ārpus LV robežām. Nesmādējam gan garākus ceļojumus ar mašīnu, gan ļaujamies arī celties debesīs un lidojam kopā arī kur tālāk

Dodamies garās pastaigās, slēpojam, bieži esam sastopami dažādos Latvijas skeitparkos un visur citur ārpus mājas vai dabā. 

“Superbēbīti” mēs ļoti gaidām - laigan, brīžiem man šķiet, ka būs diezgan izaicinoši, jo Eliots septembrī uzsāks skolas gaitas - bet mierinu sevi ar domu, ka ne jau mēs esam pirmā un pēdējā ģimene, kurai uz rokām būs jaundzimušais un liels dzīves notikums - pirmklasnieks.

Eliots , tāpat kā mēs, ļoti gaida brālīti. Es zinu, ka kopā mums būs varen lielisks piedzīvojums, ar kuru no sirds priecājamies , ka varēsim dalīties arī ar Jums.

Kā mums iet/ies atlikušajā gaidību laikā noteikti vēl dalīšos kādā blogā un instagrammā, tāpat arī citiem dzīves un ikdienas notikumiem.

Prieks par katru, kurš kopā ar mums gaida ģimenei pievienojamies mazulīti- tas patiešām ir skaistākais dzīves notikums. 

Tiekamies citos blogos - Kitija ?