KONKURSS: Laimē punča apgleznošanu un profesionālu fotosesiju!

KONKURSS: Laimē punča apgleznošanu un profesionālu fotosesiju!

24. Feb 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Brīdis, kamēr mazulītis vēl ir tikai mammas puncī, ir iemūžināšanas vērts. Ar starojošu māmiņu un... apgleznotu punci! Tas būtu neaizmirstams piedzīvojums ar unikālām fotogrāfijām, par kurām pēc gadiem priecāties visai ģimenei kopā.

Vai esi gatava šādam piedzīvojumam? Piedalies KONKURSĀ!

Trīs topošajām māmiņām vēlamies uzdāvināt unikālu iespēju apgleznot punci pie Solvita FacePainting un skaisto rezultātu iemūžināt sirsnīgā fotosesijā kopā ar profesionālu fotogrāfi Kristīni Valdmani no Libelle Kids photography.

Kā piedalīties konkursā?

  • Komentāros raksti, kādu zīmējumu izvēlētos Tavs punča iemītnieks? Raksti savu stāstu, kāpēc tieši šāda izvēle, un pievieno arī attēlu, kas visplabāk raksturo Tavu ieceri.
  • Neaizmirsti dalīties ar šo ziņu un sekot Māmiņu Kluba Facebook lapai.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT --->>>

BALVA: Trīs topošās māmiņas saņems punča apgleznošanu un fotosesiju fotostudijā bez maksas! Uzvarētājas noteiks Māmiņu Kluba redakcija kopā ar Solvitafacepainting mākslinieci un fotogrāfi Kristīni Valdmani.

Topošo māmiņu pieteikumus konkursam gaidīsim līdz 1.martam.

Konkurss sadarbībā ar

Huggies Elite Soft

20180209171102-24738.jpg

nosiguldas nosiguldas 02. Mar 2018, 12:08

Mana mīļā meitiņa ir mazas peciņas gaidībās. Mazulīte tūlīt tūlīt pie mums ieradīsies. Tā kā mammīte ļoti gribēja pieteikties šim konkursiņam, bet ar savu aizņemtību to ir piemirsusi piesaku DreamComeTrue 🌷, mīļu māmiņu nu jau drīs trīs bērniņiem diviem puisēniem un meitiņai peciņai.

laachukinsh laachukinsh 12. Feb 2018, 10:46

Mūsu mazais gaidāms jau uz marta vidu vai otru pusi. Tā kā vīru mīļi saucu par lāčuku, bet es viņam esmu kaķe, tad mūsu mazajam punča iemītniekam gribētu viņa pirmo mājvietu apgleznot ar lācēnu un kaķēnu, kuri guļ, mīļi apķēruši punčuku.