Jūrmalas bulduru slimnīca- dzemdības

09. Feb 2016, 18:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, mīļās māmiņas !

Lūdzu dalieties pieredzē ar dzemdībām ''Jūrmalas Bulduru slimnīcā''?  Kāda tur cena, pa cik neesmu Jūrmalniece. Vai tur obligāti jāņem uz līgumu vecmāte... vai drīkst vīrs piedalīties dzemdības utt..  vārdu sakot izstāstiet :) 

MiA1123 MiA1123 23. Feb 2017, 20:40

Ea ari planoju dzemdibas Jurmala 😀

rozmarin rozmarin 09. Feb 2016, 20:34

www.jurmalasslimnica.lv ir cenrādis. un sadaļā biežāk uzdotie jautājumi var atrast atbildes uz visādiem jautājumiem par dzemdībām.

laurlapa laurlapa 09. Feb 2016, 20:05

Es 2x dzemdēju Jūrmalā - atsauksmes par 1 reizi pozitīvas par 2 reizi negatīvas. Pozitīvi, jo pirmajās dzemdībās man palaimējās ar vecmāti, attieksme laba; otrajās dzemdībās viss pretēji - neatsaucīga, nelaipna vecmāte (tā jau daudz varu paciest), steidzīgs personāls, dzemdībās pielietoja vakuumu. Abas reizes dzemdībās man piedalījās vīrs (tas ir ļoti labs atbalsts), vīram vajadzēja flurogrāfijas rezultātus līdzi. Līgumu jāslēdz tikai, ja vēlas atsevišķu palātu, noteiktu vecmāti, ūdensdzemdības, utt. Par vienvietīgu palātu bija jāmaksā aptuveni Eur 40, par ģimenes palātu Eur 55-80. Kopumā nav jau tur tik slikti, galvenais ir bērniņš. Un vēl... Jūrmalas slimnīca sevi pozicionē kā draudzīgāko slimnīcu mazulim, taču man pēc abām dzemdībām bija sajūta, ka tā nav draudzīga slimnīca tieši sievietei-dzemdētājai. Toties nezinu kā ir citur, varbūt, ka citur vēl sliktāk vai labāk. Katrā ziņā dzemdības nekas foršs nav, labāka sajūta, ka pagājušas un ir mīļš bēbītis.👍❤😀

anuxe anuxe 09. Feb 2016, 19:11

Jā, es arī gribētu saprast, jo pēc mājaslapas izskatās, ka tur viss ir tikai pa maksu un praktiski jāslēdz tikai un vienīgi līgums. Pat par vīra piedalīšanos ir jāmaksā, tikai cena atšķirās - ja vīrs ir izgājis kursus, tad lētāk, ja nav izgājis, tad divreiz dārgāk. Tiešām gribētos saprast kā tad tur īsti notiek..