Iztīrot māju, iztīrīju sevi!

Iztīrot māju, iztīrīju sevi!

24. Feb 2018, 22:00 DreamComeTrue DreamComeTrue

Kopš trešdienas izjūtu ziņā nekas nav mainījies. Aizvien krampji ik pa laikam, aizvien izdalās gļotu korķis .. aizvien gaidam kad būs laiks. Bet kā lai aizpilda šo gaidību laiku? Kā lai nodarbina sevi ar kaut ko .. lai tikai uz mirkli beigtu domāt - nu kad tad beidzot? Vislabākās zāles man - es tīru māju. Tīrīšanas darbi nenotiek visai virspusēji .. bet pamatīgi, un ar milzīgu pendanta pieskaņu. 

Ceturtdien secināju, ka esmu nogurusi gaidīt, tad nu ķēros klāt. Virtuve un vannas istaba bija pirmās. Izrevidēts tika pat ledusskapja saturs .. Tālāk sekoja bērnistaba. To kas labojams - salaboju, bet to, kas galīgi jau savu laiku nokalpojis - ārā bez vismazākās sirdsapziņas pieskaņas. Kad darbs ar Ralfa istabu bija pabeigts .. jutos emocionāli piepildīta .. tādēļ devos pie miera. 

Toties PIEKTDIEN, pamodos ar to pašu kārtošanas māniju, un izlēmu, laiks manis pašas mantu revidācijai. Vecie dokumenti, drēbes, kosmētika, rotaslietas, viss kas skapī iebāzts dziļi līdz - ja nu kādreiz noder dienai - tas viss tika izrevidēts. Vislielākais pārbaudījums bija manas drēbes. Es esmu par komfortu un to, lai tas man labi izskatītos - bet kad sāku vilkt ārā visu savu skapja saturu - secināju .. man saturs ir kā 5 bērnu mammai ar pamatīgu tīņa pieskaņu. Tad nu ātrs ieskats internetā, kur ir tuvākais Sarkanais krusts, un sāku revidēt. No milzu kaudzēm drēbju .. atstāju tikai to, kas uz manis izskatās lieliski .. 3 bikses, pie kurām var pieskaņot pilnīgi visas manas blūzes. 4 dažādu krāsu svārkus, un kleitas. Lielākoties visas kleitas manā skapī - uz manis izskatās perfekti tādēļ - izmest (atdot) prom, nebija vajadzības. Visas savas augstpapēžu kurpes saliku redzamā - pārskatāmā vietā, un tur pat blakus - visas mazās somiņas. Tagad atverot skapi - secinu - šis varētu būt - seksīgas, pašpārliecinātas, toties komforta mīlošas sievietes skapis. 

Kad sāku revidēt kosmētikas plauktu, patiesībā izbrīnījos. Cik gan daudz ir to produktu, kas aizvien stāv plauktā, lai gan termiņš tav nav beidzies. Pieredze rāda, ka mana āda ir ļoti jūtīga .. tādēļ sekot termiņiem - ir tāds kā mans pienākums. TOMĒR, es zinu, ka tik pat daudz sieviešu kā es .. tur šīs lietas .. jo iespējams - labi smaržo, vai .. iespējams, kāds to tev ir uzdāvinājis, un žēl izmest. Tad nu nobeidzu šīs domas ar to - NĒ, man manas ādas veselība ir daudz svarīgāka, par kvantumu, kas tikai lieki aizņem vietu plauktos. 

Tad nu kad savu daļu esmu sakārtojusi, mēģinu mudināt mīļoto, lai sakārto arī savu .. un ticiet - tas strādā. Ar kārtības ieviešanu ir kā ar vējbakām - lipīgi. Tiklīdz viens sāk darīt - otram arī rodas vēlme. 

Tagad, kad mājās ir salīdzinošs klusums, varu secināt, ka līdz ar visa vecā likvidāciju .. es esmu iztīrījusi arī savas domas .. perfekti. Vairāk vietas jaunām domām .. un svaigāka galva ar ko sākt dienu. Dzeru savu mīļāko sulu, un domāju .. bet ko lai dara rīt? Tad nu rīt  ... es gulēšu. Es beidzot IZGULĒŠOS, un bez sirdsapziņas pārmetumiem, visus darbus atstāšu mīļotā ziņā! :) 

Jauku Jums vakaru meitenes .. 

Kristiāna. :)