Grūtnieču diena augustā: 3 lekcijas+ dāvaniņas+ gardas uzkodas ar kafijas galdu

Grūtnieču diena augustā: 3 lekcijas+ dāvaniņas+ gardas uzkodas ar kafijas galdu

12. Aug 2018, 11:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasaras laikā, kad gribas veldzēties atpūtā, aicinām pievienoties izglītojošā Grūtnieču dienas pēcpusdienā, kurā kopā ar dažādiem speciālistiem uzzināt aktuālo par bērniņa gaidīšanu un ģimenes veselību, kā arī izbaudīt praktisku nodarbību, apgūstot relaksāciju un atslābināšanos dzemdību procesa laikā. 

13.00-14.00 Sarūpējām mazuļa pūriņu

Vai tu jau zini, ko iegādāt mazuļa pūriņam? Kādas drēbītes un vispār - kādā izmērā un cik daudz mazulim pirmajos dzīves mēnešos ir nepieciešamas? Hmm, bet kā ar vannošanu? Kur un ar ko vannot? Bērnu preču veikalos ieejot, iestājas apjukums, un šķiet - vai nu vajag laikam iegādāties teju visu, vai arī - gandrīz neko no tā, kas tur ir. Kā lai atrod zelta vidusceļu? Kā lai saprot, kas mazulim patiešām ir nepieciešams, un bez kā viņš var iztikt? Pastāstīs ārste Irēna Putniņa. Gatavo savus jautājumus!

14.15-15.45  Mācies atslābināties dzemdībās! 

Kad gaidi dzemdības un katra diena šķiet garāka par 24 stundām, tu droši vien nespēj noticēt brīdī, kad izjūti pirmās viltus kontrakcijas, ka dzemdības tomēr tuvojas, un, ka vispār ir iespējams dzemdībās atslābināties. Tāpat tev droši vien ir arī jautājumi par dzemdību atsāpinātājiem un par to, kad un kādos gadījumos tos vajag, un kad bez tiem var iztikt. Te skaidrību ieviesīs un visu pastāstīs vecmāte, dūla Liene Drauga.

16.00-17.00 Hipnodzemdības: jauns trends vai alternatīva sāpju mazināšanai? 

Sen pagājis tas laiks, kad epidurālā anestēzija tika uzskatīta par vienīgo paņēmienu, lai mazinātu sāpes dzemdību laikā. Jau vairākus gadus arī Latvijā pazīstamas ir hipnodzemdības- šādā veidā pasaulē laižot mazulīti, sieviete izmanto sava prāta spēku, kontrolējot dzemdību procesu un veicinot dzemdes kakla atvēršanos, mazinot sasprindzinājumu, palīdzot mazulītim slīdēt pa dzemdību ceļiem. Vai šādu metodi var izmantot ikviena sieviete? Kā šī metode ietekmē gaidāmo mazulīti? Kā partneris var iesaistīties, atbalstot dzemdētāju? Grūtnieču diena būs aizraujošiem atklājumiem pilna, par hipnodzemdībām pastāstīs vecmāte Aija Mikova, kura dalīsies arī savā pieredzē par metodes pielietošanas iespējām.

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Laipni gaidītas grūtniecītes visos trimestros, jo ikviena spēs atrast kaut no noderīgu, padziļinot zināšanas un pavadot gaidību laiku harmonijā!

Kad notiks?

14. augustā 13.00-17.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 25