Grūtnieču aprūpe ar augstāko kvalitātes zīmi

Grūtnieču aprūpe ar augstāko kvalitātes zīmi

14. Jun 2018, 12:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošās māmiņas veselība grūtniecības laikā ir ārkārtīgi nozīmīga, gan pašas māmiņas labsajūtai, gan topošā mazulīša attīstībai. Grūtniecības aprūpes kvalitātei, vienmēr ir jābūt augstākajā līmenī, tāpēc, Māmiņu kluba Vasaras festivālā ikvienai topošajai māmiņai bija iespēja iepazīties ar Dr. I.Vasaraudzes privātklīnikas aprūpes standartiem un saņemt atbildes uz sev svarīgkiem jautājumiem, piedalīties balvu izlozē, ērti iekārtojoties mājīgajā, klīnikas izveidotajā sarunu stūrītī.

 I. Vasaraudzes privātklīnikā ir augstākie veselības aprūpes standarti ginekoloģijā un tajā strādājošie vadošie speciālisti ir ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi ginekoloģijā. 

Sievietes, kuras izvēlējušās I. Vasaraudzes privātklīnikas maksas programmu, saņem pilna spektra ginekoloģijas pakalpojumus pēc Eiropas vadošo klīniku standartiem – padziļinātas diagnostikas iespējas, ginekoloģisko saslimšanu ārstēšanu, grūtnieču uzraudzību, aprūpi un operācijas dienas stacionārā, precizitāti un atbildību katrā solī. Ārstu komanda īpaši specializējusies riska grūtnieču uzraudzībā un ar ginekoloģiju saistītu vielmaiņas un hormonālo problēmu risināšanā, palīdzot veiksmīgi sagaidīt ģimenes pieaugumu. Piedāvājam arī valsts apmaksātu grūtnieču aprūpi.

 20180614120538-52650.jpg

I. Vasaraudzes privātklīnika ir viena no nedaudzajām Latvijā, kas savām pacientēm nodrošina ārzemju vadošajās klīnikās pielietotas metodes, lai jau grūtniecības agrīnā stadijā izvērtētu visus iespējamos pataloģiju riskus, – NIPT testu, piecu kritēriju ultrasonogrāfisko skrīningu (valsts programmā izmanto tikai divus kritērijus), papildus pataloģiju riska individualizētu pārrēķinu FoetalMedicineFondation (FMF) programmā, ar ko Latvijā strādā tikai daži speciālisti, no kuriem divi praktizē mūsu privātklīnikā.

Kas ir viens no svarīgākajiem faktoriem? Topošās māmiņas labsajūta, tāpēc, ne tikai festivālā, bet arī ikdienā – speciālisti zina, ka attieksme, precizitāte, diskrētums un comforts nav iegriba, bet nepieciešamība, tapēc, šīm lietām klīnikā tiek pievērsta īpaša nozīme.  

I. Vasaraudzes privātklīnikas pakalpojumu kvalitāti un klientu apkalpošanas standartus novērtē arī pacienti, jo 2016. gadā klīnika ir saņēmusi apbalvojumu sabiedriskajā kampaņā “Uzslavē labu servisu”. Tas iedvesmo turpināt strādāt tikpat aizrautīgi, jo rūpes par sievietes reproduktīvo veselību ir mūsu misija.

Vairāk info par I.Vasaraudzes klīniku un tur piedāvātajām iespējām,

meklē >>>>> www.vasaraudze.lv

Foto: JurisRoss Photography. Vairāk  - www.jurisross.com, 
facebook.com - @JurisRossPhotography un vietnē Instagram - @jurisRossPhotography

 Māmiņu klubs, 2018