Gaidot otro bērniņu,kustības sāku just ātrāk.Kā bija ar tevi?

Gaidot otro bērniņu,kustības sāku just ātrāk.Kā bija ar tevi?

28. Jan 2013, 11:26 saulux10 saulux10

Esmu iesoļojusi jau 17 grūtniecības nedēļā,un tas notiek,pirmās kustības,es jūtu,bet vai tik ātri,vai tas ir iespējams tik ātri???

Biju domājusi,kad kustības sākšu just tikai uz 20,21 nedēļu,tāpat kā,kad gaidīju meitiņu,bet te pēkšņi mani kādu dienu pārņēma mazā bēbīša klauves pie punča.

Esmu priecīga,tagad katru dienu,arvien vairāk sarunājamies,es jautāju un atbildi gaidu dunkāšanas veidā.Runāties nāk arī vīrs ar meitiņu,abi sarunājas un gaida,kad mazais atbildēs,viņu sejās atplaukst smaids un mazais,kas mīt puncī,jau,manuprāt,tagad zin ,kad viņš ir gaidīts mazulis,kad mēs viņu mīlam un priecājamies par viņu.

Reizēm,kad naktīs mani pārņem bezmiegs,es daudz domāju,par mums,par mūsu nākotni un sapņiem,bet tad,tad,kad šķiet kad mazais tur puncī saldi čuč,viņš tur iekšā,manā puncī, sarīko īstu ballīti,kur rokas un kājas iet pa gaisu.Tad es uzlieku rokas uz punča un smaidu kā septītajās debesīt,ja vīrs pamostos tajā brīdī,tad viņš noteiktipajautātu,kapēc manī tāds mīlestības pilns smaids,bet ļoti iespējams,kad viņš saprastu,kas par lietu.

Lūk kādi jaunumi mūs sagaidījuši iesākoties 17 grūtniecības nedēļai.

Bet kā bija ar tevi,kā un kurā nedēļā tu sagaidīji sava pirmā vai otrā bērniņa kustības???padalies!

gintastrunga gintastrunga 13. May 2015, 14:46

man ar pirmo meitiņu pirmās kustibas bija ap 18 nedeļu ,a tagat ar otro esmu jaw 15 nedeļā un pirms nedeļas saaku just kaa mazais tur iekšā kūleņo un baksta mani...un kad to sajuutu vai ieraugu,tad smaids ir lidz ausiim😀

saulux10 saulux10 28. Jan 2013, 14:47

interesanti palasīt katras māmiņas pieredzi,paldies,ka dalāties 😀 🌷

zakis123 zakis123 28. Jan 2013, 13:06

Es gaidu tagad otro beerninju un kustiibas sajutu daudz veelaak nekaa ar pirmo beerninju.
Pirmaas kustiibas otro gaidot sajutu 19-20 nedeeljaa.😀

princesemince princesemince 28. Jan 2013, 12:45

Man bijusi tikai viena grūtniecība, bet kustības sajutu 16.nedēļas pēdējā dienā, tātad pilnās 16 nedēļās. Daktere vispār prognozēja, ka pie manas ķermeņa uzbūves kustības varbūt jutīšu tikai pēc 20.grūtniecības nedēļas, taču piedzīvoju, ka liekajam svaram tomēr nav būtiska loma šajā piedzīvojumā. Konkrētajā nedēļā jutu jau vairākas dienas tādu kā burbuļošanu, draudzene ieteica pasekot, vai tas nenotiek katru dienu vienā un tajā pašā laikā. Jā, notika, bet dienā, kad sāku īpaši piedomāt, tā burbuļošana pārtapa par konkrētām sajūtām, resp., ka sajūtu kustamies tieši mazuli puncī.