FOTOreportāža: Grūtnieču diena 12.februārī

FOTOreportāža: Grūtnieču diena 12.februārī

14. Feb 2013, 12:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakar, 12.februārāi mājīgajās Māmiņu Kluba Vecāku skolas telpās aizritēja kārtējā Grūtnieču diena! Ieskaties, cik piepildīta tā bija! Tās bija piecas kolosālas stundas, kas paredzētas tieši grūtniecēm!

Notika autosēdeklīšu prezentācija no Bebicentrs

Vai zini, kā izvēlēties labāko autokrēsliņu gaidāmajam mazulim? Sarūpējot mazuļa pūriņu, neiztrūkstoša tā sastāvdaļa ir ne tikai gultiņa, rati, ar ko doties pastaigās, bet arī autokrēsliņš, kurš noderēs jau braucot mājās no dzemdību iestādes. Kā izvēlēties piemērotāko autokrēsliņu tikko dzimušam mazulim? Cik ilgi mazulis var atrasties autokrēsliņā? Vai arī tu par to esi prātojusi? Par to visu pastāstīja BebiCentrs pārstāvji.

Iepazināmies ar Siguldas slimnīcu un tās iespējām

Gaidot lielo notikumu - dzemdības, visas topošās māmiņas prāto - kura dzemdību iestāde viņām būtu piemērotākā, uzklausa citu māmiņu pieredzi, kā arī  - lasa atsauksmes internetā. Vecmāte Inese Kampusa iepazīstināja ar Siguldas slimnīcu, ar iespējām tur dzemdēt.

Uzzinājām vairāk par Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas iespējām grūtniecēm

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas grūtniecības patoloģijas un dzemdību nodaļas vecākā vecmāte Signe Irša topošās māmiņas informēs par šajā dzemdību nodaļā pieejamajiem pakalpojumiem grūtniecēm, kā arī topošajām māmiņām, kas vēlas savu mazulīti sagaidīt tieši šeit! 

Uzzinājām visu par dabiskām dzemdībām stacionārā un jaunumiem Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā

Ne vienai vien topošajai māmiņai šķiet, ka dabiskas dzemdības iespējamas tikai mājās. Tomēr izrādās, ka dabiskas dzemdības iespējamas arī stacionārā kopā ar zinošiem speciālistiem.

Kā piedzemdēt bērniņu pēc iespējas dabiskāk dzemdību nodaļā? Topošās māmiņas baidās no stimulācijas vai mediķu iejaukšanās dzemdību gaitā, tāpēc arvien vairāk pāru izvēlas mājdzemdības. Bet vai zināji, ka mājdzemdībām tuvi dzemdību apstākļi iespējami arī stacionāros?

Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļas vecākās vecmātes Janas Brosko lekcijā uzzinājām visu par dabiskām dzemdībām stacionārā.

Tāpat lekcijas laikā uzzinājām arī par pārmaiņām Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā un par jauno kārtību tajā.

Rīgas dzemdību nams - jauka vieta topošajām un jaunajām māmiņām

Rīgas dzemdību nama vecmāte Baiba Zelka ir vecmāte ar lielu pieredzes bagāžu, tādēļ aicinājām ikvienu topošo māmiņu jautāt ne tikai par Rīgas dzemdību namu, jauno Dzemdību centru, tā iespējām, bet arī par visu, kas saistīts ar grūtniecības norisi!

Mums bija patiešām skaista, interesanta diena!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES GRŪTNIEČU NODARBĪBĀM MĀMIŅU KLUBĀ!