FOTO: Ieskats 21.maija Grūtnieču dienā

FOTO: Ieskats 21.maija Grūtnieču dienā

24. May 2013, 11:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

21.maijā Māmiņu klubā bija tradicionālā grūtnieču diena, kurā dažādi speciālisti pastāstīja mums par to, kā dzemdēt vieglāk, kā atgūties pēc dzemdībām, kā rūpēties par savu ādu grūtniecības laikā, kā arī - uzzinājām, kam noteikti jābūt mazuļa pūriņā! Protams, tas vēl nav viss, tādēļ aicinām ieskatīties arī tev, kā mums šajā dienā gāja!

Grūtnieču dienas programma bija šāda:

Viss par mazuļa pūriņu

Vai gaidāmā mazuļa pūriņš jau gatavs? Ko esi iegādājusies un pēc kādiem kritērijiem izvēlies aprūpes piederumus mazulītim? Ārste Irēna Putniņa ļaus arī tev saprast, ko tad jaundzimušajam vajag pavisam noteikti, un, bez kā var iztikt.

Tikšanās ar masieri

Ja arī tevi satrauc grūtniecības laikā iegūtais celulīts, strijas, tikšanās ar sertificēto masieri un kosmētiķi Natāliju Kirjuhinu būs tieši tas, kas tev vajadzīgs! Uzzināsi visu par masāžu grūtniecības laikā, par ādas kopšanu bērniņa gaidībās, kā arī par to, kā rūpēties par ādu pēc mazuļa dzimšanas. Sapratīsi, kā cīnīties pret celulītu un strijām.

Gatavojamies dzemdībām

Kā dzemdībām gatavojies tu? Vai, tavuprāt, tāda gatavošanās ir vispār nepieciešama? Vecmāte Vija Kalniņa no Jūrmalas slimnīcas kliedēs tavas šaubas, jo viņa pastāstīs par sagatavošanos dzemdībām, par to, kāpēc to vajag, kā vispār notiek tāda gatavošanās un daudz ko citu. Kā arī - uzzināsi visu par dabiskām dzemdībām stacionārā.

Vai tu esi bijusi uz kādu no Māmiņu Kluba Grūtnieču dienām? Kā tev patika?

Māmiņu Klubs

PIESAKIES TOPOŠO MĀMIŅU NODARBĪBĀM!

zakis123 zakis123 24. May 2013, 21:40

Es biju uz šo grūtnieču dienu un man ļoti patika. Neskatoties uz to, ka man jau gaidāms otrs bērniņš, ieguvu daudz jaunas, noderīgas informācijas🌷

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 24. May 2013, 14:51

Tagad vasarā visas māmiņas tik skaistas un starojošas uz Klubu nāk😀🌷