Dodamies uz USG izmeklējumiem

Dodamies uz USG izmeklējumiem

09. Jan 2013, 20:04 saulux10 saulux10

Laiks skrien ar vēja spārniem,un jauniem notikumiem.

vecajā gadā biju palikusi bez fotoaparāta un pat bez interneta,bet tākā jaunais gads nāk ar pārmaiņām,tad man ir ticis gan internets,gan jauna spoguļkamera :)

Ir nosvinēti ziemassvētki un sagaidīts Jaunais gads,kur emocijās un sajūtās varam dalīties ar citiem vēl ilgu laiku,ticu,kad arī mazais punčiemītnieks sajuta,kad apkārt valda sirsnība un saticība.

20130109195023-73897.jpg

arī grūtniecības 9-12 nedēļa man ir nākušas ar jaunām pārmaiņām un pozitīvām ziņām.Sliktās dūšas kuras nomocīja mani līdz spēku izsīkumam ir atkāpušās un nu jau varu izdzīvot grūtniecību ar gaišāku prātu.

svarā ņēmusies neesmu,bet gan palikusi iepriekšējā mēneša svarā 63 kg,svars salīdzinoši ar pirmo grūtniecību ir ļoti līdzīgs.

12 nedēļā dodamies veikt USG,kur beidzot ar lielu nepacietību gaidīju ieraudzīt savu mazulīti skaidrāk.Nu re te viņš arī ir,guļ tik mierīgi,sirsniņa vienmērīgi dauzās,bet pats iemidzis saldā miedziņā,kas sajuzdams kad uz viņu kāds lūkojas pamodās un sāka izrādīties,māt ar rociņām ,saķerot kājiņas ar rokām,bāžot rokas mutē un mētājot vēderu uz augšu kā nāriņa.

Mazulītim viss ir kārtībā un izmēri atbilst grūtniecības laikam.sirsniņa sitas 164 reizes minūtē,galviņā skaisti saredzams taurentiņš,sirsniņai redzami 4 kambari,tāpat skaidri saredzamas rociņas,kājiņas,kuņģītis,urīnpūslis un viss pārējais.

20130109194609-62404.jpg

Bija tik jauki noraudzīties kā mazais tur pa iekšu dzīvojas un attīstās,vēlējos kaut laiks nebeigtos un vizīte turpinātos visu dienu.ik reizi kad mazais izrādījās pār manu seju pārklājās smaids un tāds patīkams uztraukums,kurš bīda,lai laiks paskrietu ar vēja spārniem un ar nepacietību gaidu tikšanos jau Jūlija sākumā!!!

Top arī punča bildes,ar kurām lielākoties padalīšos kopā ar dzemdību stāstu,tas nelielai intrigai.Ar nepacietību gaidu,kad uzsāksim remontu jaunajā istabā un ievāksimies tajā,tāpat arī nevaru vien sagaidīt,kad varēšu sākt gatavot pūriņu mazajam punčiemītniekam,kas tur noslēpumā,kas tad viņš vai viņa būs.

Kā jūs pavadījāt svētkus,kādi jaunumi jūs pārsteiguši Jaunajā gadā?

Baiba.

saulux10 saulux10 09. Jan 2013, 20:12 click

un kad gaidāms ir tavs mazulītis?