Divas grūtniecības. Dažādas pieredzes(1. trimestris).

Divas grūtniecības. Dažādas pieredzes(1. trimestris).

18. Jan 2016, 12:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iedomājos par salīdzināšanu. Ja bērnus salīdzināt nedrīkst, tad vismaz tagad salīdzināšu savus grūtniecības simptomus 1. trimestrī.

1. grūtniecība.

Sliktās dūšas-tās bija tik minimāli vai teju ne cik, ka es pat varēju nepievērst tam uzmanību, jo jebkādā ziņā netraucēja. Vienīgi no rīta nevajadzēja lekt ārā no gultas strauji, bet tā lēnām, uzgraužot kādu grauzdiņu. Vēl ja ilgāk nebiju ēdusi, tad nedaudz sašķebināja.

Nogurums-o...jā! Iesāku cept picu, pa vidu gāju atgulties, bezspēks bija. Varēju ilgi gulēt.

Sāpīga krūtis. Šī bija pati pirmā grūtn. pazīme pirms testiņa. Toreiz domāju, ka mr. tuvojas,tapēc krūtis sāp, bet izrādījās, ka cits iemesliņš ir, kurš šobrīd skraida pa māju.

Sāka pirmā trimestra beigās parādīties pumpas uz sejas. Nevarēju no mājas bez špakteļkārtas iziet. Daudz, mazas uz zoda, ap muti. Tā vēl līdz šim brīdim tā ir kāda mistika, jo neviens ārsts tā īsti nenoteica kas un kapēc.

Velkošas sajūtas vēdra lejas daļā.

Analīzes ideālas.

Tas arī viss pirmajā trimestrī.

 

2.grūtniecība. Te nu jāpiebilst, ka beidzu barot bērnu ar krūti(1g11mēn.) un tajā pat mēnesī jau bija divas svītriņas.

Kā pati pirmā pazīme bija bieža wc apmeklēšana jau ļoti, ļoti agrīnā laikā. Darbā pa vairākām reizēm gāju čurāt, kaut dzērusi neko tādu nebiju.

Sliktā dūša. Tā nu bija mana draudzene vismaz mēnesi-no rīta, vakarā, ja kaut ko neieēd vai ja pārēdas. Vismaz nebija vemšanas, bet noteikti izteiktāka bija.

Nogurums-šķiet, ka vēl lielāks nekā bija 1. gr. laikā. Papildus vēl jāceļas uz darbiem. Meita no rītiem prasās gultā, pa nakti jāiet uz wc, tā ka baigā gulēšana n stundas no vietas nebija.

Mistiskā smērēšanās. Tāda bija tik ļoti minimāla, bet bija. Beigās izrakstīja hormonus, jo tie bija knapi virs minimālā.

Krūtis nesāpēja, bet bija nedaudz jūtīgākas. Ja lielais bērns gribēja pa vecam ieradumam rociņu uzlikt un paspaidīt kā maisiņu, tad tas izraisīja ne tās pozitīvākās sajūtas.

Toties šoreiz man sejiņa ir gluda un tīra kā zīdainim, varu pat mierīgi tonālo neuzlikt. Ceru, ka tā arī būs visu laiku.

Velkošas sajūtas vēderā bija, bet ne tik daudz. Toties pa nakti tirpst kājas, asiņo smaganas, zobus tīrot un sāk sāpēt mugura, ja ilgi staigāju...

Tās statistikas analīzes, kuras ņem no vēnas(asinis) varēja būt labākas, bet tagad zinu kas un kā, par to vairs neuztraucos. Audzēju puncīti tagad, dzīvoju harmonijā ar sevi, cenšos mazsvarīgām lietām pievērst mazāk uzmanību, lieki nestresot, nepārstrādāties, saudzēt sevi.

Kā būs 2., 3. trimestrī, tad jau redzēs. Gan jau uzrakstīšu.

Pagaidām pilnīgi atšķirīgs 1. trimestris.

 

Kā Jums bija-abas(visas) grūtniecības bija vienādas vai atšķirīgas? Parasti jau saka, ja atšķiras, tad būs otra dzimuma bēbis. Nezinu cik taisnība, cik mīts. Tad jau redzēs.

18. Jan 2016, 13:56 UnscrewedJet83

Es ar agrak ar to gredzenu meginaju.pirmais ir pareizi,otrs utt jau vairs neatceros.katru reizi ko citu radija.

17. Jan 2016, 15:46 UnscrewedJet83

Par piezīmēm arī iedomājos.
Kā var dzimumu noteikt pēc sirdspukstiem?

pandulaacis pandulaacis 17. Jan 2016, 01:11

Pilnīgi vienādas grūtniecības, atšķirīgi dzimumi. Vienīgās nianses - ar 2. bērnu iepazinu dedzināšanu barības vadā, un arī vēders bija lielāks.

16. Jan 2016, 23:09

Abas grutniecibas atskirigas,otra taka grutak. Viens dzimums.