ANNA: Gribu, lai dzemdības pieņem vecmāte, ar kuru iepazinos MK kursos

ANNA: Gribu, lai dzemdības pieņem vecmāte, ar kuru iepazinos MK kursos

16. Mar 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es nācu uz dzemdību sagatavošanas kursiem ap 34.grūtniecības nedēļu. Man ļoti gribējās doties uz kursiem laikā, kad dzemdības vairs nav pārāk ilgi jāgaida. Šķita, ka tā es visu iegaumēšu labāk.

Izvēlējos dienas grupu pirmdienās, man tas bija ļoti ērti. Ziniet, gāju uz kursiem, kā uz darbu, bet labā šo vārdu nozīmē, tātad, bija, ko darīt, kamēr vīrs bija darbā :)

Neskatoties uz to, ka es dzīvoju Salaspilī, līdz Māmiņu Klubam man bija ērti tikt.

Līdz šim MK nekad nebiju bijusi. Man ļoti patika atmosfēra - laipna, atsaucīga arī telpas ērtas, komfortabli sēdēt. Katras lekcija ilga divas stundas. Tas nav nemaz tik ilgi, jo to laikā var ērti iekārtoties. Kaut kur ir pat ilgākas nodarbības. Nevaru gan iedomāties, kā es ilgāk nosēdētu.

Apmeklēt kursus Māmiņu Klubā man ieteica draudzene, kas gāja uz Māmiņu Klubu pirms pieciem gadiem bet vēl līdz šim atceras, cik ļoti labi bija šie kursi.

Izrādās, ka tas tā arī ir. Visi lektori man ļoti patika. Pateicoties tiem, uzzināju daudz ko jaunu, pie tam - nebija nekā lieka. Viss ļoti konkrēti un koncentrēti.

Rīgas dzemdību nama vecmāte Baiba Zelka, kas vadīja lekcijas, man tik ļoti iepatikās, ka plānoju ar viņu slēgt arī līgumu. Ļoti kompetents, laipns, atsaucīgs cilvēks.

Neskaitot kursus, apmeklēju arī meistarklasi - "Uz dzemdībām ar prieku". Ja par to būtu agrāk zinājusi, ka ir tāds brīnišķīgs psihologs kā Alika Sorokina, būtu devusies pie viņas uz individuālo sagatavošanos.

Visiem, bez izņēmuma, iesaku dzemdību sagatavošanas kursus Māmiņu Klubā!

DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSI

otrdienās, no 14.marta

Ķeizargrieziens, no 15.marta

sestdienās, no 1.aprīļa

pirmdienās, no 3.aprīļa

trešdienās, no 5.aprīļa

dienas grupa, no 6.aprīļa

Kontakti: Māmiņu Klubs, Vīlandes iela 1, Rīga, tel.67350750