40.grūtniecības nedēļa

40.grūtniecības nedēļa

17. Jul 2015, 12:58 Liene Krúza Liene Krúza

Eh, nav nekāds pārsteigums, jaunums ka esam 40gr nedēļā . pareizāk, strauji tuvojas noslēgumam 40 nedēļa. Un tas nozīme, ka pavism tuvu ir nozīmētais dzemdību datums. Un tas ir 20.jūlijs :) 

Pazīmes, ka ta diena ir pavisma tuvu ir kopš 7.jūlija. Bet aizvien staigājam 2 in 1. Teikšu godīgi, šī ir pirmā reize, kad gribas lai viss ātrāk beidzas.

Kāpēc???  Ir apgŗūtinoši katru dienu dzīvot ar pazīmēm un cerēt, ka šodien dzims mans bērniņš. Ir ļoti grūti cilāt, nēsāt puiku. Kurš par pīti tieši uz beigām ir kļuvis par klēpju sunīti. Jā, jā gan jau jūt. Kaut viņš sver vien 8 kg, nezinu, ko darītu ja svērtu patsmit.  Nu nav jau tā, ka baigi nogurdina vai kā , bet nēsājot ļoti nospiež vēderu un sāp, tas plīst. Šis bēbis būs vareni daudz atstājis par piemiņu strijas ar brāļa palīdzību. Vakaros meituks ir ļoooti nemierīga,šiverīga. Arī tiešā vārdu nozīme ļoti sāp katra maliņa. Viņai nekādi nav labi,kad guļu.

Zinu, ka jaizdzīvo līdz pedējam šīs pedējās dieniņas ka 2 in 1. Staigāju,staigāju līdz nelabumam. Dzeram aveņu un raspodiņu tējas, dzeru no-špu, jau kuro reizi māja ir izbersta, visādi citādi rāpoju, mazgāju grīdu utt. Bet ceru, ka pārāk ilgi neizdomas kavēties vientulībā.

No pēcpustdienas vēders sāp, velk kā uz mēnešreizēm. Mugura ik pa reizei savelkas, reizēm cirkšņi ta iesāpās ka saļimst kājas.......Rīt pie dakteres jābrauc.

Veiksmi un pacietību pārējām māmiņām, kuras gaida savus ķiparus tik pat nepacietīgi , ka es.

 

Mīļo bērniņ, gaidam Tevi starp mums:)

20150716212147-95925.jpg

Liene Krúza Liene Krúza 18. Jul 2015, 14:18

Man pirma meita ir LAuva. Eh,gribas mazu veziti. Vai paeizak,gribas tomer, ka atrak piedzimst.....

Nēēēē😃
Vēl jau dzīvojamies pa maju. Sāpju pilnīgi nekādu, bet gļotas pirmo reizi tik daudz izdalas 😃

Man jau ari aizdomas,ka viss lenam ir sacies. Bet vel viss bez sapem,bet glotas jau bik sartakas,neka bija-brunas😀😀😀

17. Jul 2015, 19:43 Liene Krúza

glotu koris izdalas. vairbut rit dzemdibas.

Sodien biju pie doka uz apskati. It ka maza dama lenam virzas uz arpasauli. Nu patreiz vel tik 1cm atverums ir. Bet nu ja pa jaunedelu nepiedzimst,tad 27.ar somam uz slimnicu.
Aa,namaz nezinu vai ta vajag but,pec apskates saka paradities bruni . izdalijumi. Un diezgan padaudz. Iespejams tam visam ta jabut

Liene Krúza Liene Krúza 17. Jul 2015, 08:30

Eh,pareizak nu jau 3brinumum ir jau gandriz 5meita un 1g un 4m vecs delins😀 Sorit tads neparasts miers.Nekas,neko nevelk,nekas nesap

Eh,pareizak nu jau 3brinumum ir jau gandriz 5meita un 1g un 4m vecs delins😀 Sorit tads neparasts miers.Nekas,neko nevelk,nekas nesap

16. Jul 2015, 22:13

Man šādas pazīmes bija nedēļu pirms dzemdībām. Ja Jums no 7. jūlija jau, tad jau pavisam drīz!