Ar Floradix saki ardievas nogurumam

Ar Floradix saki ardievas nogurumam

01. Oct 2012, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nogurums, tumši loki zem acīm, bāla – tā, diemžēl, ir daudzu sieviešu ikdiena. Kosmētiskās nepilnības, protams, var nomaskēt ar pūderi vai košāku lūpu krāsu, taču ilgstoša nevērība var novest pie smagām sekām. Katra 4. sieviete pasaulē cieš no dzelzs trūkuma. Tu taču negribi būt viena no viņām?

Skābekļa transportētājs

Cilvēka organismā dzelzs ir galvenā hemoglobīna sastāvdaļa, savukārt hemoglobīns ir savienojums, kas atrodas sarkanajos asinsķermenīšos un organismā veic skābekļa transporta funkciju.

Kaut arī dzelzs nav sengrieķu eposu tēls, par to sacerēti daudzi mīti. Viens no tiem vēsta, ka dzelzi pietiekošā daudzumā var uzņemt ar uzturu. Tas ir iespējams vienīgi tad, ja pieaudzis cilvēks dienā apēd lielu liellopa steika gabalu. Ar augiem un dārzeņiem nepieciešamo dzelzs daudzumu uzņemt nav iespējams, jo cilvēkam nepieciešama divvērtīgā jeb asins radošā dzelzs, kas ir liellopa gaļā un aknās. Turpretī augu valstī sastopama trīsvērtīga dzelzs, kurai ir daudz mazākas uzsūkšanās spējas. Zinātnieki izpētījuši, ka liellopa gaļā esošā divvērtīgā dzelzs uzsūcas desmit reizes labāk, nekā tā, kas ir spinātos!

Riska robeža nav acīm saredzama

Dzelzs nodrošina sirds, aknu un gremošanas sistēmu darbību, taču tās trūkuma rezultātā ķermenis zaudē imunitāti. Tiem, kuru organismā dzelzs ir pietiekami daudz, izrāpšanās no gultas rītos nelīdzinās kāpienam Everestā. Turpretī, ja dzelzs organismā ir par maz, cilvēkam ir grūtības ne tikai piecelties, bet arī koncentrēties darbam. Miegainība, trausli mati un nagi, bāla āda ir tikai daži no acīmredzamajiem dzelzs trūkuma signāliem, tomēr cilvēks dzelzs deficītu var arī nesajust. Tumši loki zem acīm nav galējā robeža!

Hronisks dzelzs trūkums jeb anēmija prasa nopientu ārsta konsultāciju un mediķu aprūpi. Lai nodrošinātu optimālu dzelzs uzņemšanu ilgstošākā laika periodā, vislabākā izvēle būtu dzelzi saturošs uztura bagātinātājs.

Sievietēm, sportistiem un veģetāriešiem

Dzelzs visbiežāk nepieciešama tieši sievietēm, jo sievietes cieš no spēcīgām menstruācijām. Tomēr dzelzs nepieciešama ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem, kuri aktīvi sporto. Obligāta šī viela ir veģetāriešiem, kuri dzelzi dabiskā veidā vispār neuzņem. Dzelzs nepieciešama arī gadījumos, kad plānotas operācijas, kas automātiski nozīmē asins zudumus. Dzelzs ir vitāli svarīga grūtniecēm un jaunajām māmiņām, jo zems hemoglobīna līmenis ir bīstams bērniņa dzīvībai. Tieši tāpēc dzelzs rezerves ir nepieciešamas jau pirms grūtniecības iestāšanās!

Viens no labākajiem veidiem kā kļūt imūnai pret bezspēku un uzlabot savas dzīves kvalitāti, ir uztura bagātinātājs Floradix DZELZS, kas ir ne tikai veselīgs, bet arī garšīgs. Lietojot šo līdzekli, nerodas caureja vai aizcietējumi, arī zobi nekļūst dzelteni.

Floradix ir dabīgs līdzeklis, kurā ir C un svarīgākie B grupas vitamīni, kā arī augu ekstrakti un sulu koncentrāti. Floradix sastāvā nav krāsvielas, konservanti un alkohols.

Lietojiet Floradix kursa veidā divas reizes gadā – pavasarī un rudenī, kad cilvēka organisms ir izsmēlis savus enerģijas resursus. Floradix – tā ir tava iespēja pateikt ardievas nogurumam!

Noderīga informācija: www.oriola.lv