Kā es kopju savu ķermeni grūtniecības laikā?

Kā es kopju savu ķermeni grūtniecības laikā?

14. Sep 2011, 09:25 agniazepa agniazepa

Lai gan jau kopš grūtniecības sākuma domāju- strijas, tas nav par mani, jo manai mammai taču nebija un man ir tikai 23 gadi, diemžēl dzīvē izrādījās savādāk, pārsteigums bija liels, kad kādu vakaru pēc dušas ieraudzīju,ka krūtis ir vienās strijās. Pat asariņu nobirdināju.


Pirms šī liktenīgā vakara es neregulāri, aptuveni 2-3 reizes nedēļā ieziedos ar ķermeņa krēmu, kas satur kakao sviestu un mandeļu eļļu, pēc tam , kad biju pamanījusi savas pirmās strijas, gan čakli katru vakaru pēc dušas ieziežu vēderu, augšstilbus un krūtis. Strijas uz krūtīm turpina rasties jaunas, bet domāju, ka tas ir saistībā ar to, ka mans krūštura izmērs no 75c pāris mēnešu laikā ir mainījies uz 80d, pēc pieredzes varētu ieteikt valkāt atbilstoša izmēra krūšturi, lai tas nespiestu un lai novelkot to nebūtu tāda atvieglojuma sajūta, ka negribas to vairs vilkt. Es pieļauju,ka manu striju iemesls varēja būt arī viena diena pa mājām bez krūštura.

 

Divas reizes nedēļā apmeklēju vingrošanu ūdenī, kas patīkami uzlabo pašsajūtu un palīdz saglabāt fizisko formu un palīdz trenēt muskulīšus,kuriem būs lelāka slodze, kad dzims bērniņš, kā arī, lielu uzsvaru trenerīte liek uz roku treniņu, jo tām būs jābūt stiprām, kad mazulis būs klāt.

 

Ir ļoti patīkami arī satikties ar citām meitenēm un redzēt, cik lieli punči izauguši katru nedēļu :) Īpaši jauki ir no rudens drēgnuma iekāpt siltā baseinā (ūdens temperatūra ir aptuveni 32grādi)  - kā relaksācija lielā siltā vannā! Vingrošana ūdenī palīdz arī norūdīties, kas palielina ādas tvirtumu :)

 

Pastāsti, kā Tu lutini ķermeni grūtniecības laikā un laimē Huggies Starter Kit vai ielūgumu uz Dailes teātri! Lasi par konkursu šeit!

5


Iesūti savu blogu šeit!