Grūtniecība un mode – vai tas ir savienojams???

Grūtniecība un mode – vai tas ir savienojams???

23. Oct 2010, 16:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šoreiz māmiņa Rebeka ir uzrakstījusi ieteikumus topošajām māmiņām, kā labāk izskatīties grūtniecības laikā!

 

Protams, jebkura sieviete jūtas labi tad ,ja izskatās labi. Daudzām grūtniecība liek nedaudz palaisties, nav spēka , augums mainās un ilgi trenētais plakanais vēderiņš nu neizbēgami pārvērtīsies milzu bumbā, kas daudzām sievietēm ir psiholoģiski grūti sagremojams.  Sievietes, kuras vienmēr sekojušas jaunākajām, modes tendencēm, šajā momentā apjūk, jo neder vairs ne vecās drēbes, ne arī tās par kurām raksta modes žurnālos. Bet tā nepavisam nav, arī jaunā māmiņa var būt moderna.

No modē esošajiem apģērbiem jāatrod sev piemērotākais, vadoties pēc diviem kritērijiem, ērti un moderni. Grūtniecības laikā āda paliek daudz jūtīgāka, tādēļ jāizvēlas mīkstāki un ādai patīkamāki apģērbi, lai justos komfortabli.  

Ir nemainīgas vērtības, kuras nemainās situācijā, kad sieviete kļūst par māti un vēders aug arvien lielāks. Tie ir aksesuāri, to modes tendencēm var sekot līdz nepārtraukti.  Protams, ir zināmas robežas, nevajadzētu grūtniecības laikā vilkt superaugstus papēžus, tas tikai var pasliktināt veselību. Tomēr nevajag iedomāties, ka tagad jāsāk staigāt neglītās tenisčībās, vai iešļūcenēs, arī zempapēžu apavus var atrast gana elegantus un modernus.

{smallpic:1}

Vasarā vispiemērotākās būtu vieglas kleitiņas ar savilkumu zem krūtīm, ērti, patīkami, moderni.

{smallpic:2}

Ziemā grūtniecēm noteikti vajag sevi saudzēt un ģērbties silti, taču jāatceras, ka tas nemaina to, ka var saģērbties arī moderni.  Bikses ar pazeminātu jostas vietu, vai speciālās grūtnieču bikses, vajag piemeklēt modernā griezumā un aukstajās ziemas dienās pāri var vilkt garos džemperus, kuriem zem krūšu līnijas aplikt kādu mazu fifīgu jostiņu.

{smallpic:3}

Vienmēr, interesanti un stilīgi izskatās grūtnieces  safafānos, katrai atliek tikai piemeklēt  sev vispiemērotāko, veidu, garumu un krāsu.

{smallpic:4}

Kad nāks pavasaris un siltāks laiks, noteikti piemērots apģērba gabals būs legingi + kleitas,  šis salikums ir modē arī vispārēji, ne tikai grūtniecēm vai kādai noteiktai kategorijai.

{smallpic:5}

 

Rebeka Šulca

Avoti: www.turkeyfarm.net
www.just4mums.com.au
www.polyvore.com

31. Jan 2010, 12:54

Jā LV tiešām grūtnieču drebes ir ļoti dārgas,un neteiktu ka baigi stilīgas...man visas drēbes atsūtīja no ASV drauga māsa,tur tiešām cenas ir ļoti zemas un baigi moderni izsktās!!
Bet ja runajot par silto apģērbu,tad es nopirku pa 30.ls vienkāršu mētelīti,kuram tieši priekšā bij sašūts prekš lielā punča(bet tas nebij speciāli grūtniecēm)vnk tāds modelis,bij ērti un silti,bet šogad pat nevaru uzvilkt vairs viņu,jo neliekas baigi foršais,ta arī karājas skapī!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

ljoti smuki! Ja tik Latvija kaut ko tadu varetu nopirkt! Bet LV grutniecu apgerbu veikali ir vienkarsi briesmigi