Gaidību vasara: uzdod savu jautājumu dzemdību speciālistiem!

17. Jul 2012, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu klubs turpina projektu tieši topošajām māmiņām, lai šī vasara viņām kļūtu par īstu Gaidību vasaru, iegūstot informāciju no zinošiem speciālistiem, blogojot Māmiņu klubā un iepazīstoties ar citām grūtniecītēm un saņemot balvas no Māmiņu kluba un citiem atbalstītājiem!


Iesūti savus jautājumus vecmātēm un citiem speciālistiem

Lai vasarā turpinātu izglītoties par un ap grūtniecību un dzemdībām saistītiem jautājumiem aicināsim uzdot jautājumus Māmiņu kluba vecāku skolas dzemdību sagatavošanas kursu lekciju vadītājām, lai viņas sniegtu atbildes tepat portālā uz Tevis interesējošo jautājumu. Ja jautājums būs gana plašs, gatavosim arī nedēļas lielo rakstu/interviju ar kādu no vecmātēm.

Lasi atbildes par grūtniecības laiku un dzemdībām

Visi iesūtītie jautājumi tiks apkopoti un Māmiņu Kluba žurnālisti gatavos atbildes uz šiem jautājumiem rakstu veidā.

Raksti blogus par savu gaidību vasaru

Esiet aktīvas, jo šī aktivitāte tiks atalgota :) Projekta ietvaros arī Tevi aicināsim piedalīties anketu konkursā, lai uzzinātu ko vairāk par Tevi un sekotu līdzi gaidību laikam! Tāpat, protams, gaidīsim arī blogus ar pārdomām par un ap gaidību laiku.

Saņem lieliskas dāvanas

Augusta vidū mēs izvēlēsimies vienu, kura saņems ielūgumu uz dzemdību sagatavošanas kursiem kopā ar partneri 60 latu vērtībā.

Tāpat katru nedēļu viena topošā māmiņa saņems ielūgumu uz kādu no Vecāku skolas lekcijām, kas palīdzēs sagatavoties dzemdībām.

PIESAKIES UZ DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSIEM ŠEIT!

Projektu atbalsta uzlabotās Huggies® Newborn ar mitruma indikatoru!

Uzdod savu jautājumu/ierosini savu tēmu, par kuru vēlētos lasīt Māmiņu Klubā tieši grūtniecītēm!