Man ir dota vesela nedēļa brīvsolī, kamēr vīrs ar meitiņu atpūšas pa laukiem. Bet ko iesākt? Šodien ar māsu eju uz kino, bet ko padarīt citās dienās? Kā TU sevi izklaidē, kad Tev beidzot ir brīvs laiks un vari darīt visu, ko vēlies?
Man ir dota vesela nedēļa brīvsolī, kamēr vīrs ar meitiņu atpūšas pa laukiem. Bet ko iesākt? Šodien ar māsu eju uz kino, bet ko padarīt citās dienās? Kā TU sevi izklaidē, kad Tev beidzot ir brīvs laiks un vari darīt visu, ko vēlies?
Mērij, Tu lkm par kaut ko te attaisnojies es tikai nesaprotu par ko? Tavi netiku pat ar zilbi pieminējusi! Nu jā - ja man nebūtu bērnu vai arī būtu tik visnotaļ izglītota to aprūpē, tad es arī droši vien sestdienas rītos ilgāk pasnaustu...
Bubuce, no manas puses ir pilnīgi vienalga ko izvēlējās, jo es neesmu ne pieteikusies tajā konkursā un nedomāju arī to nekad darīt. Un šā vai tā raidījumu neskatos.
Katrs jau laikam tā par savējiem fanotu, man liekas, ka inka vnk sajūsminās (par radiem, paziņām vai svešiem - tas viņas ziņā) un atbildēja uz elementāri tādu "interesantu" jautājumu - kāpēc tieši ŠĪ ģimene? Ja būtu cita, paliktu labāk? Katrā konkursā tak kāds tiek atzīts par tajā brīdī labāko - par žūrijas vai tiesnešu lēmumu tak nav pieņemts strīēties! Var diskutēt, bet jēga no tā?Man to nesaprast, bet zinu, ka sekošu līdzi informācijai un nākamreiz konkurēšu ar Bubuci😀 😀 😀
A kur pamanīji kaut vārdiņu par stāriem? Vispār man liekas, ka te dažiem latvju skaudībiņa nedod mieru...Apsveicu vecākus un mazo Superbēbi! Neatteiktos no iespējas būt nākamā šāda projekta laureātu vidū😀
nu tā nu gan nevajag teikt, katrai māmiņai savs maziņais liekas vislabākais.
To: To saulite69
Šitie ne tikai bija, bet vēl joprojām arī ir un būs paši labākie. AR VISU! Kas tur ko nesaprast?
😀)
vai nevar uztaisit turpinajumu - katru nedelu sekot ka rupeties par pasu bernu?
Atbilde "Saulei"
http://www.maminuklubs.lv/lat/news/486/
Kā tika izvēlēts šis superbēbis? Kādi atlases kritēriji? Vecākiem, apsveikums , protams.
Superigie vecāki un mazā superīgā meitenīte. Kristīne, man baigais prieks par tevi un tavu ģimeni 😀 Bučiņas mazajai princesitei 😀
Es priecāos par r jauko ģimenīti!
Ir divas mazas zilas acis
Kā rasā nozmazgājies rīts
Tās itin visu sāk jau saprast
Tu tikai kausies māmulīt!
Viens ir skaidrs- Bēbim ir laimējes ar vecākiem un visiem tiem, kas viņai nu būs apkārt, savukārt vecākiem ar jauko Superbēbi!
Vislabākie vecāki ar savu super bēbi... 😀 Jūs esiet superrr... 😉