Zīdīšanas svētku diena

Zīdīšanas svētku diena

06. Aug 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pasaules Zīdīšanas veicināšanas nedēļas ietvaros Latvijas zīmols Silk&Milk sadarbībā ar ģimenēm draudzīgo apavu salonu Madam Bonbon un Indexcafe aicina Jaunās un topošās māmiņas 6.augustā, no 11:00 līdz 17:00,  Alberta ielas 1 nama iekšpagalmā uz pasākumu “Zīdīšanas svētku diena” 

Pasākuma mērķis ir uzsvērt zīdīšanas procesa patīkamos aspektus, iedrošināt un atbalstīt jaunās māmiņas bērniņa zīdīšanas procesā, veicināt zīdīšanas popularitāti, sniedzot vairāk informācijas un demonstrējot zīdīšanai piemērota apģērba sniegtās iespējas.

Pasākuma ietvaros notiks:

Bezmaksas konsultācijas

  • Sandra Lase,  Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas vadītāja, IBCLC sertificētas zīdīšanas konsultante
  • Jana Brosko, Jūrmalas SlimnīcasDzemdību nodaļas vecākā vecmāte
  • Dina Krūze, pediatre, neonataloģe, sertificētas krūts zīdīšanas speciāliste.
  • Evita Žvaģiņa-Jākabsone, sertificēta bērnu nēsāšanas konsultante, manislingi.lv idejas autore

Notiks arī biedrības Babyroom un produktu klāsta “Mariaprezentacijas un konkursi, un Silk&Milk kolekciju izpārdošana līdz pat 70%, kopā ar apavu salona Madam Bonbon īpašo piedāvājumu.

Pasākuma programma:

11:00 – Pasākuma atklāšana.

11:05  - Diāna Urtāne, zīmola Silk&Milk autore un dizainere 

11: 20  Jana Ezeriņa, zīmola Madam Bonbon valdes priekšsēdētāja

11:25   Laura Blušs, biedrība Babyroom.lv

11:30   Sandra Lase,  Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas vadītāja, IBCLC sertificētas zīdīšanas konsultante

11:45  Jana Brosko, Jūrmalas Slimnīcas Dzemdību nodaļas vecākā vecmāte

12:00  Evita Žvaģiņa-Jākabsone, Sertificēta bērnu nēsāšanas konsultante, manislingi.lv idejas autore pastāstīs par bērna nēsāšanu un zīdīšanu slingā.

12:15 Ingunda Soldane, Alīna Zorkina -  „Maria” produktu prezentācija

Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļas vecākā vecmāte Jana Brosko pastīs par krūts zīdīšanas pieredzi “Mazulim draudzīgā slimnīcā”, kur personāls ievēro un seko līdzi izstrādātajai politikai “Desmit soļi veiksmīgai zīdīšanai”.

Svinību diena būs kā viens no centrālajiem nedēļas pasākumiem un tāpēc ikvienai māmiņai laikā no 

13:00- 14:00 piedāvāsim uzlabot matu sakārtojumu pie Riga Top Hair meistara un nofotografēties Silk&Milk tērpos, Madam Bonbon kurpēs fotogrāfes Natālijas Petruhinas zibspuldžu gaismās no plkst. 13:00 - 14:00, kā arī piedalīties bilžu konkursā un laimēt vērtīgas balvas.

16:00 uz prezentāciju un tālākajām konsultācijām aicinās Dina Krūze, Jūrmalas slimnīcas pediatre, neonataloģe, sertificēta krūts zīdīšanas speciāliste. Pieteikšanās notiks visas dienas garumā Jūrmalas slimnīcas stendā.

“Tas ir skaists laiks, bet ne būt ne viegls. Ļoti svarīgi ir šim procesam laicīgi gatavoties un veidot to kā mīlestības rituālu, svinēt kā svētkus. Zīdīšanai piemērots apģērbs atvieglo procesu, dizains saglabā procesu pietiekami diskrētu, bet estētiskais risinājums ceļ pašcieņu un uzsver sievišķību:”stāsta divu bērnu māmiņa, Silk&Milk zīmola autore Diāna Urtāne.

Piedalās un atbalsta:

Indexcafe, Māmiņu klubs, Zidit.lv, Babyroom.lv , Maria Lactation, Mani Slingi, Jūrmalas slimnīca, Riga Top Hair, pasākuma apskaņošana Jay ZL Sound.

mamma27 mamma27 21. Jul 2015, 14:36

Žēl ,ka nebūšu Rīgā.