Iesaki vitamīnus 11 mēn. veca bērniņa imunitātei!

15. Mar 2013, 16:31 Saulite21 Saulite21

Labdien māmiņas. Man ir 11 mēnešus vecs dēliņš un gribētu viņam dot kādus vitamīnus, lai palīdzētu stiprināt imunitāti! Prasīju dakterei vai varu dot dot zivju eļļu, jo tas ir pirmais, kas nāk prātā, kas varētu palīdzēt. Daktere teica, ka var dot. Tātad gribētu zināt, kāda jums ir pieredze ar zivju eļļu un varbūt varat ieteikt kādus citus vitamīnus, kas palīdzētu. Paldies.

princesemince princesemince 15. Mar 2013, 18:54

Man ir ļoti laba pieredze ar Krila eļļu - neesmu mērījusi imunitātes stiprību, lietojot to, taču redzu, ka organismā dod tās "blakus lietiņas", ko tai piedēvē. Līdz ar to pieņemu, ka šis preparāts arī uz imunitāti iedarbojas labi. Bērnam dodu 1 kapsulu reizi divās dienās, bet man puika ir stipri lielāks. Tik mazam pietiktu ar 1 kapsulu reizi četrās dienās.
Kompleksie vitamīni ir labi tikai tad, ja nesatur papildus krāsvielas, saistvielas, konservantus. Par tiem pieredzes gan nav, jo nelietoju bērnam - neuzskatu par vajadzīgu, jo ēdienkarte ir sabalansēta, uzņem daudz svaigo augļu un dārzeņu.

Saulite21 Saulite21 15. Mar 2013, 17:25

Bieži neslimojam,bet profilaksei, vairāk. Vēl gribu,jo pagaišmēnes pa visiem mēnešiem pirmo reiz nokļuvām slimnīcā sākumā ar vīrusu a pēc tam ar obstraktīvo bronhītu. Un pēc tā visa tagad gribu dot vitamīnus kādus,lai tas neatkārtotos!es vēl baroju a krūti,bet manuprāt profilakse a noder! Un cik zinu ka zivju eļļa ir arī laba atmiņai!

veesma veesma 15. Mar 2013, 16:57

Zivju eļļa LYSI un WellKID baby multivitamīnu sīrups.
Bet kāpēc gribi dot vitamīnus, mazais bieži slimo? Imunitāti jau var stiprināt arī bez vitamīniem, ar norūdīšanos. Mums ārsts saka, ka bērniem ja viņi ir veseli un saņem pilnvērtīgu pārtiku vitamīni nav nepieciešami.