Vai visām māmiņām ir krūts piens?

28. Mar 2013, 09:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc statistikas, visā pasaulē starp visām māmiņām, vien 2-3% māmiņu nevar pilnvērtīgi ēdināt mazuli ar krūts pienu. 

Iemesli mēdz būt dažādi, parasti gan tiem ir saistība ar hormonālajiem traucējumiem, traumētiem piena dziedzeriem, piena dziedzeru attīstības īpatnībām. Visas pārējās AR PIENU BAROT VAR. Bet dažkārt ir vienkārši jāpacīnās par savu pienu. 

Piena daudzums atkarīgs no tā, kā tiek stimulētas krūtis - tās jādod mazulim zīst, un, ja kādu iemeslu dēļ tas nav iespējams, jāizmanto krūts pumpītis vai jāatslaudz pieniņš ar rokām. 

Otrs svarīgais faktors, kas jāņem vērā ir krūšu iztukšošana. Krūties no pieniņa jāatbrīvo. Pie kam, jo biežāk iztukšo krūtis, jo labāk tajās rodas piens. Vienvārdsakot - laktācijas uzturēšanai visefektīvākais risinājums ir bieža mazuļa barošana nelielos apjomos, nevis - reta barošana lielās porcijās.

Ja šie nosacījumi tiek ievēroti, pieniņš saražojas tieši tavam mazulim nepieciešamajā daudzumā. 

Māmiņu Klubs

20130314125622-88728.jpg

Latvijā aptieku plauktos parādījies pavisam jauns produkts- Maria Lactation – dabīgu augu vielu  komplekss laktācijas stimulēšanai  barojošām ar krūti māmiņām.

Jautāsiet, ar ko šis līdzeklis ir īpašs? Tas satur tikai dabīgas augu vielas, kas veicinās piena plūsmu, turklāt šī kompleksa uzņemšana ir pavisam vienkārša- pa 1 kapsulai 2 reizes dienā ēdienreižu laikā, uzdzerot glāzi ar ūdeni.

Sastāvā iekļautais  bišu māšu peru pieniņš stimulē laktāciju; fenheļa augļu pulveris un romiešu ķimeņu augļu pulveris novērš vēdera pūšanos; pienenes sakņu pulveris stimulē apetīti; vilkābeles lapu un ziedu pulveris stiprina sirds-asinsvadu sistēmu. 

AKCIJA! Martā un aprīlī Euroaptiekās VISAI Maria produkcijai 15% atlaide

 

20130307111338-62753.jpg

www.marialine.lv

 20130307111037-48608.jpg