Twitter konkurss: Profilakses līdzekļi pret saaukstēšanos šajā ziemā

Twitter konkurss: Profilakses līdzekļi pret saaukstēšanos šajā ziemā

06. Feb 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja jau esi @Maminuklubs Twittermammu pulciņā, ļoti labi, ja ne, nebēdā - joprojām vari pievienoties! Līdz trešdienai, piedaloties konkursā, ir iespēja tikt pie jaukas balviņas!

Ja vēl neesi pievienojusies, atceries, ka Māmiņu Klubs gaida sev palīgos čaklas Twitterotājas, kas palīdzētu padot tālāk vai izplatīt Twiterī būtisku informāciju par tiešraidi, kas būs 6.februārī - kopā mēs varam vairāk!

Pievienojies @Maminuklubs Twitterkontam.

Tavs uzdevums šoreiz ir padalīties savā TOP3, iekļaujot tajā profilakses līdzekļus, kas palīdz izvairīties no saslimšanas šajā ziemā!

1. Pievienojies @Maminuklubs kontam Twitterī par sekotāju, ja vēl neesi to izdarījusi

2. Turpini augstākminēto teikumu un pieliec pie sava posta atzīmi @Maminuklubs, lai varam Tevi pamanīt!

Konkurss ilgst līdz 6.februāra plkst.12:00. Dienas gaitā noskaidrosim, kuras Twittermammas atbilde būs bijusi visinteresantākā un piešķirsim balvu!

Balva

 

20130117123854-59298.jpg

Balvā izspēlēsim izdevniecības “White Book” grāmatu “Vislaimīgākā mazuļa ceļvedis lieliskam miegam”, kuru sarakstījis viens no pasaules vadošajiem bērnu audzināšanas speciālistiem – Hārvijs Karps (Harvey Karp), ārsts pediatrs ar trīsdesmit gadu pieredzi.

Grāmatā tiek piedāvātas mūsdienīgas un inovatīvas idejas, kā veidot mazuļa dienas režīmu, lai mazinātu diendusu un uzlabotu nakts miegu jau pirmajās dzīves nedēļās, un kā nakts raudāšanu pārvērst ilgstošā, spirdzinošā miegā. Tiek sniegti vērtīgi ieteikumi, kā samazināt zīdaiņa pēkšņas nāves sindroma un pēcdzemdību depresijas risku, kā atradināt bērnu no knupīša un kā piedabūt nevaldāmu divgadnieku jūs uzklausīt un rosināt viņā vēlmi sadarboties. Ja esat zīdaiņa vai maza bērna vecāki, šī grāmata būs neatsverams palīgs dzīves grūtākajos brīžos!

 

Veiksmi un gaidām stāstus!

Māmiņu Klubs

20130201082011-84245.jpg

Tāpat aicinām palīgos izplatīt tālāk Twiterī ziņu par to, ka jau 6.februārī ONLINE TV tiešraidē runāsim par ziemas saslimšanām. Sarunas laikā būs iespēja uzzināt atbildes uz jautājumiem par to, kā tikt galā ar ieilgušu klepu, kā vispār izvairīties no saslimšanām!

Esiet aktīvas! Lai jums veicas!

Māmiņu Klubs