Tibetas dziedošo trauku masāža

Tibetas dziedošo trauku masāža

03. Dec 2013, 08:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

PIRMO REIZI MĀMIŅU KLUBĀ!! Aicinām visus interesentus apmeklēt Tibetas dziedošo trauku masāžu!

 PIESAKIES DZIEDOŠO TRAUKU MASĀŽAI ŠEIT!

Tibetas dziedošo trauku skaņas ir patiesa atpūta un iespēja atjaunot spēkus. Tas ir apbrīnojami dziedniecisks un skaists process, kurā cilvēks atgriežas pie sevis pa īstam.

Pateicoties dziedējošajai vibrācijai, kas iet cauri visam ķermenim, paaugstinās spējas pašam izdziedēt sevi, pieaug organisma imunitāte. Terapeiti izmanto dziedošo trauku masāžu sāpju, depresijas, asinsrites traucējumu un daudzu citu kaišu dziedēšanā. Dziedošo trauku masāža palīdz cīnīties ar stresu, neirozi, bezmiegu, atbrīvo no bailēm, noguruma un saspringuma.

Kā tas viss notiek?

Līdzi nekas nav jāņem. Seansa laikā nav jāizģērbjas. Apģērbtam ir jāapguļas un jāsasedzas ar pledu.

Klasiskā masāža ar šiem traukiem sākas ar trauku izvietošanu uz guļoša cilvēka ķermeņa un viņa auru attīrīšanu. Izdarot sitienu vai pavelkot pa trauka malām, tiek radīta vibrācija un skaņas, kas izdara ietekmi uz visu cilvēka ķermeni; trauku "dziedāšana" pakāpeniski pārņem cilvēka saprātu un viņš iegrimbst dziļā, dziednieciskā relaksācijā.

Veselā organismā ir dzirdama harmonija. Ja ķermenī ir kāda kaite, tad noteikta orgāna vibrācija izlec no kopējās harmonijas. Virzot skaņu, kas nāk no kāda iekšējā avota, uz bojāto vietu, var pārveidot tās skanējumu uz augšējo slāni, tādā veidā ietekmējot visu kopējo organisma sistēmu. Tātad tas, ko iegūstam no Tibetas dziedošo trauku skaņām vai gonga, ir pilnīga organisma dabīgās vibrācijas atjaunošanās.

20131120162658-31128.jpg

Dziedošo trauku pielietojums ir neierobežots: tas ir lielisks instruments gan individuālajam darbam, gan darbam ar grupu..

Traukus var izmantot ne tikai terapijā, bet arī radošā potenciāla atvēršanā, kas palīdz sevi apzināties. Dziedošie trauki ir labi darbam ar bērniem un arī ar grūtniecēm.

Masāžas laikā cilvēks ir apģērbts un tiek apsegts vēl ar pledu. Līdzi tas nav jāņem.

Ar prieku un vēlmi parādīt burvīgo dziedniecības spēku Jūs Māmiņu Kluba Vecāku skolā gaida Marija Mežecka - Reiki skolotāja, gongu meistare, masiere.

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 16/€ 22,77 viena procedūra (ilgst 1 stundu 15 minūtes)


Kas vēl būtu jāzina?

Aizpildi pieteikumu, un Māmiņu Klubs ar tevi sazināsies, lai vienotos par procedūras laiku.

 PIESAKIES DZIEDOŠO TRAUKU MASĀŽAI ŠEIT!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 02. Dec 2013, 12:56

piektdien ar vīru bijām Māmiņu klubā uz gondu meditāciju, baigi forši, tāds relakss!! Interesantas sajūtas. Pieteikšos arī uz gongu masāžu - skaņa ar to vara blodu, kas tiek uzlikta uz ķermeņa, aizvibrē līdz šūnu līmenim un harmonizē ķermeni un garu. Ļoti interesanti. Uzrakstīšu, kā man gāja