Testējam mīļo Bella baby Happy shower gelu.

Testējam mīļo Bella baby Happy shower gelu.

28. Oct 2018, 23:07 Melānija Melānija

No pirmās dienas, kad Kārlītis nāca pasaulē mēs ne tikai testējam, bet esam ļoti iemīlējuši Bella Happy produkciju. 
Esam bijuši uzticīgi šim zīmolam, kā arī nevēlamies neko mainīt. Un viens no mīļākajiem produktiem ir tieši Baby shower gels.
Kā tagad atceros, tā bija vienīgā dušas želeja un šampūns man tūlīt pēc dzemdībām un pirmais labākais draugs mazulim jau slimnīcā esam. Tik ļoti saudzīgs mazuļa dibentiņam un ādiņai. Lai gan dušas gels ir ieteicams mazulītim no viena mēneša, mēs to izmantojām uzreiz lai nomazgātu pirmo lipīgo dibenu.
Happy gels ir mūsu ikdienas neatņemama sastāvdaļa, jo vismaz reizi diena ar to Kārlim tiek mazgāts dibentiņš. Kopš esam mazo sākuši piebarot  ar biezenīšiem un putriņām kaka ir palikusi īpaši biezas konsistences un skābas smaržas. Tādēļ šis draugs mums palīdz noņemt nepatīkamo aromātu saudzīgi un maigi apskaujot bērniņa ādu.
Tieši tā pat ir arī ar vanniņu. Tajā ejam ik pēc divām dienām, un jāsaka godīgi, nu jau katru reizi pavisam saudzīgi nomazgājam Kārli arī ar dušas gelu. Lai gan iespējams, ka tas ir pa biežu, tomēr es par to nesatraucos. Mans bērns degustē odziņas, maizīti, dārzeņus un ēd arī putras, kas bieži vien ir visur. Ne tikai mutē, bet arī degunā, aiz apkakles un pat starp kāju pirkstiņiem. 
Šis gels maigi attīra joprojām arī manu ādu ikdienā. Un palīdz saglabāt arī bērna dabīgo aizsargslāni, pat ja tas tiek lietots bieži. 
Kārlis ar lielu prieku ir sācis iet vannā un katru reizi īpaši izbauda mammas kustīgos pirkstiņus un gela maigo un patīkamo smaržu. 
Tādēļ es viennozīmīgi iesaku visām izmēģināt.

Jums patiks! 

P.s. Pēc bildes vien var redzēt, cik ļoti Kārlim patīk ne tikai pats gels, bet arī iepakojums un ērtais dozators, kas neļaus rokā iespiest vairāk līdzekli kā paredzēts vienai  mazgāšanas reizei.