Superbēbja seriāla VIDEO: sienam slingu pareizi!

04. Jan 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu mazā Superbēbīša māmiņa ir nolēmusi atsvaidzināt slinga siešanas prasmes, jo vecākos bērnus viņa ir nēsājusi slingā un atzīst, ka slings patiesi noder ikdienā ar mazuli. Tāpēc šodien uzzināsim, kā pareizi bērniņu siet un nēsāt slingā!

Slingu vēsture ir sena kā pasaule, par to liecina alu zīmējumi, kas uzieti Āzijā un Āfrikā. Mūsu reģionā tik senas slingu izmantošanas tradīcijas nav, toties mūsdienās šis bērna pārnesēšanas veids ir ļoti populārs, jo māmiņām ir iespēja darboties ar abām rokām un reizē auklēt bērniņu, kas dažbrīd ir tik ļoti nepieciešams, piemēram, gatavojot ģimenei pusdienas. Jo ar bērniņu rokās to paveikt ir daudz, daudz grūtāk.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kā vari apvienot bēbīša auklēšanu ar mājas darbu veikšanu
  • dodies arī tu uz Māmiņu kluba Vecāku skolu pie sertificētas bērnu nēsāšanas konsultantes Aijas Apsītes, lai kopā apgūtu slingu siešanas iemaņas
  • redzēsi arī prakstiskus paņēmienus, kas noderēs tieši mazā cilvēka pirmajos dzīves mēnešos

Protams, kā gan bērniņam var nepatikt atrasties māmiņas tuvumā, jo mazuļa pirmos trīs dzīves mēnešus mēs varam salīdzināt ar gaidību ceturto trimestri – bērniņš joprojām uztver māmiņu un sevi kā vienotu veselumu. Tāpēc, mīļās māmiņas, būsim kopā ar saviem mazulīšiem, kamēr esam viņiem tik ļoti nepieciešamas. Un nav svarīgi vai mums talkā nāk slings vai lieliski iztiekam bez tā.

Uz tikšanos!

Māmiņu Klubs

Praktiska slingu siešanas meistarklase grūtniecēm

20131107140440-23911.jpg

20151119110116-71258.jpg

Eksperts

Aija Ģirne

Trīs bērnu māmiņa, sertificēta bērnu nēsāšanas konsultante, sertificēts un praktizējošs ārsta palīgs
Aija Ģirne Vecāku skolā