Šopings

Šopings

26. Jan 2015, 23:44 LvMomi LvMomi

  Sākšu ar vaļsirdīgu atzīšanos. Man ļoti patīk iepirkties un ar meitas piedzimšanu šī vēlme ir tikai augusi. Kamēr vēl biju stāvoklī nesapratu mammas ,kuras saviem bērniem iegādājās varbūt pat pārlieku daudz visu ko, taču šobrīd ,kad aug mana mazā princese, es to ļoti labi saprotu. 

20150126234421-23862.jpg

   Takā nevēlos , lai meita cieš no šīs manas aizraušanās, tad iespēju robežās , savu šopingošanu veicu viena pati un meitiņa paliek ar tēti. Taču ir reizes ,kad apmeklējam veikalus visi kopā. Piemēram brīvdienās ,kad ejam garajās pastaigās, tad veikala apmeklējums neizpaliek vai arī ,ja ir ieplānots kāds lielāks pirkums – paķemmējam kādu tirdzniecības centru.

   Pastāstīšu par tām reizēm ,kad tomēr iepērkamies ar bērnu. Ja jāiepērk pārtika vai sadzīves ķīmija, tad dodamies uz Rimi vai Prizma veikaliem ,jo tur ir viss un arī pārvietošanās ar bērnu ratiņiem nav apgrūtināta. Kas attiecas uz speciālajām kasēm, tad arī tās mēdzam izmantot un šķiet ,ka ar katru dienu paliek arvien pozitīvāka un saprotošāka attieksme no apkārtējiem pret jaunajiem vecākiem un grūtniecēm. Maximas veikalus neapmeklējam principā!

  Arī lielajos tirdzniecības centros viss ir pārdomāts un iepirkšanās nav apgrūtināta. Dažkārt man nav izdevies iepirkties atsevišķos veikalos. Piemēram veikalā cropp town , jo apģērbu stendi ir salikti tik tuvu viens otram ,ka nav iespējams ar ratiņiem izbraukt cauri. Tāpat sadzīves preces un kosmētiku izvēlos pirkt tajā pašā rimi vai prizmā, jo Drogās vienkārši nav iespējams iekļūt ar ratiem (pat ,ja atsevišķos veikalos var tikt iekšā,tad izkļūt nav iespējams).

20150126234209-72090.jpg

  Kas attiecas uz apģērbu ,tad izvairos no meitiņas pārlieku biezas ģērbšanas un pufīgajiem kombindzoniem, jo ratos lietojam lodger bunker un tas ir ļoti silts un ērts arī gadījumā ,ja jāapmeklē veikals. Bērnu pavisam elementāri var izpakot, lai nepārkarst. Vasaras laikā dažkārt veikals ir retais glābiņš no karstuma, jo tur ir kondecionieri.

 Nepatīkamus pārsteigumus man ir radījuši interneta veikali , jo mēdzu izvēlēties iespēju paņemt preci no veikala... nevis piegādi uz mājām. Trīs ar kuriem ir bijusi darīšana Pirkumins.lv , babystore.lv , muki.lv ir nepieejami , jo atrodas vai nu pagrabstāvā , ir ļoti pārbāztas un šauras telpas vai arī trepes līdz ieejas durvīm ir nepārvarams šķērslis (stāvas).

20150126233329-63856.jpg

(babystore ar interesanto uzbrauktuvi, kuru izmantot nav iespējams.) 

Ir daži īpašie veikali uz kuriem man patīk pa reizei aizdoties, bet diemžēl tur ir izdarīts viss ,lai ar mazuli ratos netiktu klāt, bet tādās reizēs ļoti labi izlīdzamies ar slingu. Tāpat slings noder piemēram apmeklējot kalnciema ielas tirdziņu, jo tur ir diezgan šauri .

20150126233647-15194.jpg

  Kopumā jāatzīst.. daudz kas ir atkarīgs arī no paša mazuļa. Mana meitiņa ir no mierīgajām un veikali viņai pat patīk. Vai nu ir smaidīga un pēta visu .. vai arī saldi čuč.

 

Veiksmīgu arī jums iepirkšanos! ;)

Projekta "Bēbis dodas pasaulē"otrais uzdevums: Vai dodaties uz veikaliem kopā ar bērniem?

20150128114709-13604.jpg

 

LvMomi LvMomi 27. Jan 2015, 09:30 liega spiega

Tas jau skan labāk 😀 es toreiz mocījos un jau diezgan smagu bēbi nesu autobeņķī 😀

27. Jan 2015, 01:53 liega spiega

un viņš arī kliedza? 😃

LvMomi LvMomi 27. Jan 2015, 00:22 liega spiega

man bail ratus ārā atstāt ☹