Skat, kā es augu: vājās vietas - velšanās un miegs

Skat, kā es augu: vājās vietas - velšanās un miegs

05. Dec 2016, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs priecājas iepazīstināt jūs ar jaunā projekta "Skat, kā es augu!" dalībniekiem! Iepazīstieties - Dmitrijs un Juna! Mums palaimējies atrast mazuļus, kas pasaulē nākuši ar VIENAS DIENAS starpību! 3.decembrī Dmitrijam, bet 4.decembrī Junai tika svinēta 4 mēnešu jubileja! Un tas arī būs mūsu atskaites punkts, laiks, no kura mēs regulāri sekosim līdzi šo bērniņu attīstībai. Laipni lūdzam projektā, sekojiet tam šeit>>

JUNA

Juna jau sen atradisi savu mutīti, un tajā aktīvi tiek vilkts iekšā viss, kas patrāpās ceļā. Nepagūsti apgriesties, viņa jau ēd segu. Iemācījusies tikt galā ar rokām. Pievelk rotaļlietu klāt, saņer mani aiz nāss un ielien māsai ausī - un tā vienmēr. Bet ar kājām mums nelaime. Kājas dzīvo pašas savu dzīvi. Dažkārt viņa tās ķer ar rokām un ar prātu saprot, ka ir taču pati noķērusi, bet pēdas vienā mirklī aizlido uz visām pusēm un kustas pašas savā ritmā. Šis fakts ļoti liek brīnīties Jaunajam Bērniņam.

Vakar ar viņu rotaļājās māsa, un rotaļlietas vietā parāva aiz pirksta Junu. Juna raudāja, jo sāpēja, māsa raudāja, jo sabijās, bet es gan neraudāju. Man nebija tam laika. Es mierināju savu čigānu taboru.

Un tad nu velšanās - mūsu vājā vieta. Tonuss plecos nerimst vēl, un ir arī Junas tauciņi vēl. Viņas centieni apgriezties uz vēdera, izskatās aptuveni tā: "Gribugribugribu gribugribu gribu gribu gribu gribu.. Nevaru..". Mēs pacietīgi gaidām, un katram gadījumam neliekam bērnu nekādu mēbeļu malās.

20161202163808-33989.jpg

DMITRIJS

Rīt Dmitrijam jau 4 mēneši. Sācis ar interesi pētīt, kad ēdu, kas man ir šķīvī. Seko manām kustībām. Ar ziņkārību skatās, kas notiek aiz loga.

Kad taisāmies doties ārā uz pastaigu, viņam ļoti nepatīk ģērbties, īpaši nepatīk cepure. Tikai ārā viņš var pagulēt 3-4 stundas. Un man tie ir svētki. Balta skaudība pret māmiņām, kam bērni guļ visu nakti, nemostoties.

20161202164032-75200.jpg

PROJEKTU ATBALSTA

UZLABOTĀS Huggies® Ultra Comfort - mūsu pašas sausākās zēnu un meiteņu autiņbiksītes!