Skat, kā es augu: "Dzirdēji, kā es māku?"

Skat, kā es augu: "Dzirdēji, kā es māku?"

06. Dec 2016, 09:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs priecājas iepazīstināt jūs ar jaunā projekta "Skat, kā es augu!" dalībniekiem! Iepazīstieties - Dmitrijs un Juna! Mums palaimējies atrast mazuļus, kas pasaulē nākuši ar VIENAS DIENAS starpību! 3.decembrī Dmitrijam, bet 4.decembrī Junai tika svinēta 4 mēnešu jubileja! Un tas arī būs mūsu atskaites punkts, laiks, no kura mēs regulāri sekosim līdzi šo bērniņu attīstībai. Laipni lūdzam projektā, sekojiet tam šeit>>

JUNA

Svētdien Junai bija 4 mēnešu jubileja. Uztveru šo informāciju pilnīgā mierā: nerīkoju svētkus, nepērku tortes un nebrīnos. Brīnītos tikai tādā gadījumā, ja viņai pēkšņi paliktu 4 gadi.

Jaunais Bērns turpina būt ideāls, iemīlējies gumijotajā žiravē un apzīž tai seju ar īpašām kustībām - skrāpējot smaganas. Ja viņa varētu murrāt, noteikti murrātu. Ko nevarētu teiktu par apsiekaloto un apzīsto dzīvnieku.

20161205172403-74991.jpg

Ja bērnu uzlieku sev uz krūtīm, viņa uzreiz pasmaida, atver maksimāli plati mutīti un novieto to uz mana zoda un norimst. Mērķi man ir grūti saprast. Iespējams, neesmu vēl līdz tam izaugusi.

Juna iemācījusies prasīt ēst. Bļauj kaut ko līdzīgu ghi-ghi. Es nopriecājos, ka tagad saprotu zīdaiņu valodu un atslābinājos. Pēc nedēļas sapratu, ka tieši tā viņa kliedz arī citu iemeslu pēc.

Tagad atminēt neiespējami. Bet es to neizrādu. Māmiņai jābūt par sevi pārliecinātai, un nedrīkst atslābt!

DMITRIJS

Sveiciens visiem. Brīdvienās devāmies uz kalnu, pastaigājāmies pa mežu. Tādi brīnišķīgi laikapstākļi bija, un mežā ir ļoti skaisti. Dmitrijs nogulēja 4 stundas, saelpojies vēso, svaigo gaisu.

20161205155846-11613.jpg

Pēdējās 2-3 dienas bērns laiž vaļā skanīgu balsi, klausās pats sevī un skatās apkārtējos it kā vaicātu "dzirdējāt, kā es māku?"

20161205155909-62902.jpg

PROJEKTU ATBALSTA

UZLABOTĀS Huggies® Ultra Comfort - mūsu sausākās zēnu un meiteņu autiņbiksītes!